Soprana Ianna Novac dă din casă: „Vin dintr-o familie unde se pune accentul pe...”

#Exclusiv Click!

Ianna Novac se declară una dintre cele mai norocoase femei din lume! Nu o spunem noi, ci chiar ea...pentru că, recent, soprana ne-a mărturisit că se simte o persoană împlinită alături pe soțul său, tenorul  Octavian Dobrotă, care o susține necondiționat, dar și de părinții ei. Soprana dă din casă!

Soprana Ianna Novac, ca o regină la brațul soțului

Ianna Novan s-a îndrăgostit de profesorul său când studia la liceul de muzică ”Dinu Lipatti” și iată că de atunci au rămas și împreună. Sunt căsătoriți de 18 ani, au împreună o fetiță de opt ani și un băiețel de doi anișori, toți frumoși și sănătoși. 

„Vin dintr-o familie unde se pune accentul și baza pe familie. Așa am crescut, așa îmi cresc și eu copiii, la rândul meu. Sunt binecuvântată că am întâlnit un partener minunat, un partener înțelept care mă iubește fix așa cum sunt eu.

Din punctul meu de vedere, nu sunt oameni perfecți, nu există oameni perfecți. Cel mai important lucru este că suntem și prieteni în același timp și în permanență avem ce povesti, ce discuta. Proiectele pe care le avem le facem împreună mereu și atunci viața noastră este frumoasă.

De la părinți am învățat ideea de familie unită și solidă. Atât mama, cât și tatăl meu sunt două persoane extrem de familiste. În general, în familia noastră nu au fost divorțuri, nu există așa ceva. Se pune mare preț pe familie. Calitatea supremă pe care mi-au insuflat-o părinții mei pentru partenerul de viață a fost să fie un om simplu, curat pe interior și să te iubească foarte mult. Aceasta este definiția soțului meu. Mă simt ca o regină lângă el.”, a declarat Ianna Novac, pentru Click!

Ianna Novac: „Oamenii care divorțează sunt într-o căutare!”

De spus este și faptul că soprana care s-a născut în Republica Moldova și și-a găsit sufletul pereche tocmai în România. Artista îi compătimește pe cei ce nu au noroc în dragoste.

„Nu a fost un criteriu ca soțul meu să nu fie divorțat. Niciodată! Oamenii care divorțează, săracii, sunt într-o căutare. Acest lucru nu este un defect la o persoană, să spun că un om nu mai merită să fie fericit niciodată pentru că a divorțat, ba din contră, el caută fericirea. Și s-ar putea să ai surpriza că după ce trece printr-un mariaj nefericit să fie mult mai deschis.”, ne-a mai spus Ianna Novac.

Vezi si: Soprana Ianna Novac a încins plajele din Turcia! Imagini de infarct cu frumoasa cântăreață!

Ianna Novac, talie de viespe

După două nașteri și un program de activitate profesional în care nu poți să îți faci un regim alimentar aparte pentru a te menține mereu în formă, Ianna ne-a spus cum reușește să arate atât de bine.

„Mă mențin cu grijă, cu o alimentație echilibrată, cu grijă la cât, la cantitate și cu multă fericire în suflet. Încerc să mănânc cât de echilibrat pot, mai multe mese și mai micuțe. Mănânc des și puțin pentru ca metabolismul să ardă grăsimile”, a conchis pentru Click! Ianna Novac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg