Soprana Ianna Novac a încins plajele din Turcia! Imagini de infarct cu frumoasa cântăreață!

Mama a doi copii, un băiețel de 2 ani și jumătate, Alexandru, și o fetiță de 9 ani, Erika Maria, soprana Ianna Novac arată senzațional! Iată cum s-a afișat în vacanță, în costum de baie, așa cum rar este văzută!

Cum arată Ianna Novac în costum de baie Foto: Arhivă personală
Cum arată Ianna Novac în costum de baie Foto: Arhivă personală

Ianna Novac se află în prezent alături de familia ei într-o vacanță de 10 zile în Turcia, Antalya, acolo unde va susține și un concert la hotelul de 5 stele unde este cazată, Terrace Elite Hotel, pe data de 27 iulie.

Mai multe imagini HOT: Cum arată Ianna Novac în costum de baie, după două nașteri

Ianna Novac a „încins” nisipurile din Turcia

Până când îi va uimi pe turiști cu vocea ei de aur însă, Ianna Novac fiind cea mai cunoscută solistă de pop opera de la noi, artista se bucură din plin de mare și de soare, etalându-și trupul de invidiat pe plajele turcești.

Ianna Novac, în vârstă de 39 de ani, a avut parte de o adevărată ședință foto, în costume de baie colorate, soțul ei fiind cel care o imortalizează în cele mai hot momente, în mod evident.

Nu rata: Ce familie frumoasă are soprana Ianna Novac! Detalii inedite despre relația cu soțul ei

Ianna Novac pregătește un concert spectaculos

Soprana, supranumită Vocea de aur de peste Prut, pregătește pe 24 octombrie un concert grandios care marchează 20 de ani de carieră, la Sala Palatului, cu invitați pe măsură, precum trupa A.S.I.A. și Eugen Doga.

Iată și: Cum și-a serbat soprana Ianna Novac fiica! Ce cadou inedit a primit Erika

Iana Novac s-a născut în Republica Moldova, la Chișinău, pe 25 octombrie 1983 și este căsătorită cu tenorul Octavian Dobrotă de la Distinto, fostul ei profesor de canto, alături de care a fondat „Academia de canto”. Așa cum am menționat anterior, soții au împreună și doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel, serbând-o de curând pe Erika!

Fetița sopranei a împlinit 9 anișori, iar cu această ocazie i-a fost organizată o petrecere de neuitat, alături de un cadou cu adevărat special, pe care îl aștepta de multă vreme: o pisicuță!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg