Ce familie frumoasă are soprana Ianna Novac! Detalii inedite despre relația cu soțul ei

Ianna Novac  are o familie frumoasă și atunci când se afișează undeva, radiază pur și simplu. Soprana este nedespărțită de soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, alături de care are doi copii, o fetiță de 8 ani, Erika, și un băiețel de 2 ani, Alexandru.

Soprana Ianna Novac și soțul ei au doi copii
Soprana Ianna Novac și soțul ei au doi copii

Cum se înțeleg cei doi soți artiști și de la ce există uneori divergențe la ei acasă, Iana a povestit pentru Click! 

  • Click!: La ce servicii de frumusețe apelează o soprană? Cum îți menții silueta?

Ianna Novac: Mie îmi place foarte mult să am grijă de mine... Cum spun eu mereu, ador să fiu femeie și atunci pe lângă alimentația sănătoasă și echilibrată fac sport, yoga de 3 ori pe săptămână și apelez la un aparat minune de remodelare corporală pe care îl frecventez la salonul prietenei mele Cezara, și de care sunt îndrăgostită fiindcă are foarte multe beneficii. 

  • Cum faci față celor doi copii activi care te așteaptă mereu nerăbdători să te întorci acasă de la job-uri, Erika și Alexandru?

Am ajutor de nădejde! O am pe mama mea alături de mine și atunci lucrurile sunt mai simple. Eu am fericirea să am foarte mult timp pentru ei și să mă bucur de ei. Nu este mereu ușor cu programul din ce în ce mai încărcat, dar nici nu am un program stabil de la oră la oră și de la o zi la alta și atunci am tot timpul din lume să mă bucur de ei și să am grijă de ei.

Erika are un program foarte încărcat cu școala normală, apoi școala de muzică, engleză și aici este un pic mai greu să ne împărțim cu drumurile, dar nu imposibil. Temele le facem împreună. Atât eu, cât și Tavi o ajutăm, iar când vine vorba de studiu la pian suntem și atunci lângă ea. Sunt primii ani de școală, practic acum își formează deprinderile și este important să fim lângă ea.

  • Ce sarcini îți revin ție, când ești acasă, și ce anume lui Tavi, soțului tău? Voi doi vă certați vreodată?

Suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, cu înțelegere, dar câteodată și cu discuții aprinse, însă este absolut normal lucrul acesta. Avem păreri diferite, dar ni le respectăm reciproc și cel mai important este că în casă predomină înțelegerea și iubirea.

  • Te-ai “duelat” vreodată cu soțul tău, tenorul Octavian Dobrotă, sau l-ai provocat, muzical vorbind?

Nu s-a pus vreodată problema așa, noi cântăm foarte mult, studiem zilnic, avem foarte multe duete pe care le cântăm, dar niciodată nu ne duelăm, ci doar ne bucurăm de muzică. De fapt asta este esența.

  • Cine, dintre voi doi, a pus pe picioare Academia de canto? Cine a fost cu ideea, tu sau Tavi?

Din dragoste pentru muzică și cântat, anul trecut am lansat Academia de Canto care are la bază studierea vocii și a cântatului la un nivel profesionist. Acesta a fost unul dintre visele noastre, de care suntem foarte mândri, căci în felul acesta putem clădi un viitor frumos și sănătos pentru toți cei care își doresc să cânte profesionist, indiferent de genul muzical abordat.

Susținem ore de canto, muzică usoară, pop clasic, musical, pop opera. De anul acesta am introdus și ore de pian și inițiere muzicală tocmai din dorința de a forma artiști și cantăreți profesioniști.

  • Cine ia de cele mai multe ori deciziile la voi acasă?

Absolut toate deciziile se iau de comun acord, mai ales când vine vorba de copii și familie. Profesional, eu sunt extrem de stăpână pe tot ceea ce mă reprezintă ca artist și toată producția, creația și ideile din spatele Ianei Novac îmi aparțin în totalitate. Nu sunt genul de artist modelat de cineva, dar cel mai important este că și pe partea artistică sunt susținută de Tavi și mereu este aproape și implicat în ceea ce fac, în ceea ce îmi doresc și în ceea ce realizez. Este mereu alături de mine.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net