Andreea Antonescu, de la sarcină la „America Express”: „Micuța seamănă cu tatăl ei!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (40 de ani) a devenit pentru a doua oară mamă de fată pe 19 decembrie 2022, așa că sfârșitul anului trecut a prins-o mai fericită ca niciodată.  

La aproape două luni de la naștere, vedeta a mărturisit pentru Click! cum se simte acum, dacă a intrat sau nu în febra pregătirilor pentru botez și ce anume i s-a părut cel mai greu în competiția „America Express” de la Antena 1.

Andreei Antonescu i-a plăcut în primul rând să facă echipă cu buna ei prietenă și colegă Andreea Bălan, însă în topul preferințelor ei se mai aflau și alți colegi de reality-show, precum Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, dar și Melinda Gardescu împreună cu Puya.

Citește și: Câți bani a primit Andreea Antonescu, pentru pictorialul din Playboy. A fost mai scumpă decât Nicoleta Luciu și Loredana Groza!

Andreea Antonescu, perfectă înainte de sarcină, în timp ce era gravidă și după naștere!

Andreea, cum te simți după naștere? 

Mă simt foarte bine după naștere. Am avut o sarcină foarte ușoară, chiar nu am simțit-o, poate și datorită stării mele psihice pentru că nu am mai fost atât de tensionată și atât de panicoasă cum am fost când am rămas însărcinată cu Sienna. Totul a decurs normal, nu am avut niciun fel de simptome care să zici că mă țineau la pat.

Pe ultima sută de metri am avut ceva probleme legate de rinichi dar cu medicamentația prescrisă și permisă în sarcină și faptul că am stat liniștită și potolită pe ultima sută de metri, în sensul că nu am mai ieșit din casă nu am mai făcut excese, că vorba aceea, și „America Express” a fost filmată cu mine însărcinată, eu neștiind, au trecut destul de repede. 

Vezi și: Andreea Antonescu, certată de „sora” Bălan că pleacă de acasă în ultima lună de sarcină: „Mă moșești tu!”

Ai dat jos kilogramele pe care le-ai luat în plus?

Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după, că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată.

Nu am făcut rabat de la  absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!

Urmărește: Andreea Antonescu a divorțat, în sfârșit, de Traian Spak

În America Express nu știai că ești însărcinată, dar mâncai tot felul de ciudățenii. Nu ți-a fost rău?

Mâncam tot felul de ciudățenii, dar nu am avut probleme.

Ce ți s-a părut cel mai greu din competiție?

Cel mai greu din competiție mi s-a părut faptul că a trebuit să stau departe de Sienna. Asta mi-a dat bătăi de cap mari, mai ales că la mine coincidea cu o perioadă în care Sienna era în țară și  știam că ea va pleca în America și practic era ultima sută de metri pe care noi două puteam să o mai petrecem împreună, era presiune mare  pe capul meu din punctul ăsta de vedere!

Mai vezi și: Andreea Antonescu a eliminat-o din peisaj pe Andreea Bălan: „De data aceasta vor fi alți nași”

Cum interacționează Sienna cu surioara ei?

Este absolut înnebunită după ea, regretă faptul că a ales anul ăsta să plece în America, pentru că și-ar fi dorit foarte mult să fie lângă ea și "vorbesc" foarte mult pe Facetime. Adică Sienna vorbește cu cea mică, micuța doar se bucură când îi aude vocea și gângurește.

Spuneai că Sienna ar vrea să revin în țară, să se întoarcă, mai ales de când e surioara...

Da, acum să vedem, știi cum sunt copiii. Sienna împlinește 12 ani pe 24 mai, o să mai vină în țară, va avea și în America o petrecere organizată pentru ziua ei de naștere, cu copiii de acolo, colegii de acolo, după care, da, va urma și o zi de naștere cu colegii de aici, foștii ei colegi, iar apoi urmează să meargă și într-o tabăra cu colegii din țară.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan ar fi meritat să câștige competiția, spune artista

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Nu aș mai participa. Consider că am participat deja la câteva reality show-uri, nu vreau să fac neapărat din asta un stil de viață. America Express era într-adevăr unul dintre reality show-urile pe care nu le bifasem până în momentul ăsta, de câțiva ani eram în discuții să particip.

Consider că mai ales, în momentul de față, având doi copii, nu m-aș mai înhăma la un reality show. Ce a fost mai important, deja am bifat. Lucrurile încep să devină din ce  în ce mai grele, pentru că am doi copii, pentru că e mititica și are nevoie de mine nonstop, nu e cazul să mă mai aventurez.

Iată și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Ai făcut echipă bună cu Andreea Bălan!

Am făcut echipă, cum facem echipă de-o viață!

Se spune și s-a scris că „America Express” ar fi fost câștigată de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea! Tu pe cine mizezi sau ce echipă ți-a plăcut cel mai mult din competiție?

Cel mai mult, pe lângă echipa noastră, bineînțeles, deși dacă aș avea un top al preferințelor în ceea ce privește echipele, cel mai mult mi-a plăcut de noi, eu și Andreea, pentru că am fost foarte tari, nu aveam vreun dubiu, cu toată modestia din lume. Aș miza, da, pe Bordea și Cortea, pe Joaquin și Buta și pe Melinda cu Puya.

Cum este micuța ta?

Micuța este perfectă, e mai mult ca perfectă! Este superbă, este mega inteligentă și mă așteptam să iasă un copil foarte inteligent și foarte puternic, mai ales că a trecut prin ce a trecut prin „America Express”. Seamănă perfect cu taică-su!

Ați început pregătirile de botez?

Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai.

Nu știm încă ce nume are fetița ta cea mică!

Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei.  A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!

Nu rata: Andreea Antonescu iubește din nou: «Pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație»

E cuminte mezina familiei? Te lasă să dormi sau ai nopți albe?

Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte 5 ore, sunt nopți în care  mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba  și de  maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil.

Deși toată lumea spunea înainte că la al doilea copil o să fie mult mai ușor, nu credeam, pentru că eu mă știu pe mine cât sunt de panicoasă în ceea ce privește copiii și sunt și mai rău decât era maică-mea pe vremea mea, pe care o acuzam atunci. Dar eu acum sunt mult mai rău.

Din unele puncte de vedere sunt mai liniștită, adică îmi dau  seama că unele chițăituri peste noapte nu sunt neapărat provocate de  anumite dureri ale copilului. Știu când e vorba de alintătură, când e vorba de un lucru serios, de foame, de schimbat dar nu mai am stresul ăla, panica aia. Știu că e normal ca un copil să doarmă până la 5 ore, la Sienna dacă nu se trezea la 3 ore, mă duceam și puneam urechea pe ea, că mi se părea mie că nu mai respiră, la lucruri de genul asta mă refer.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net