Andreea Antonescu, confesiune curajoasă! Ce i-a spus iubitului ei înainte să fie împreună

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au o relație de mai mult timp, însă au preferat să își țină ascunsă cât mai mult timp povestea de iubire. Pe 19 decembrie 2022, cei doi au devenit părinți. Andreea a anunțat că este mămică pentru a doua oară!

Andreea Antonescu, dezvăluire curajoasă! Foto: colaj/Instagram
Andreea Antonescu, dezvăluire curajoasă! Foto: colaj/Instagram

Andreea Antonescu a anunțat că are o relație cu Victor Vrînceanu, în vară

La sfârșitul lunii februarie, Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre iubitul ei. Membra trupei Andre a spus că se iubește cu un jurnalist din România, dar preferă să nu îi dezvăluie identitatea.

Se pare că Andreea și partenerul ei sunt împreună de aproximativ un an, însă și-au făcut publică relația în momentul în care artista a anunțat că este din nou însărcinată. 

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Facebook, la mijlocul lunii august.

Ce i-a dezvăluit Andreea Antonescu iubitului ei, înainte  de a fi îmrepună

Tătăl celui de-al doilea copil al Andreei Antonescu este redactor-șef al publicației Cancan, din vara lui 2021, și realizator al emisiunii ProSport Live.

Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor, unde a scris articole și a avut apariţii în emisiunea GSP Live. Iubitul Andreei a trecut la ProSport la începutul anului 2020.

Este foarte interesant că, în urmă cu doi ani și jumătate, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea lui Victor Vrînceanu. Atunci, cântăreața a recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte după ce a apărut în Playboy.

„Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy. Știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor (n.r. din partea fotbaliștilor). Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu”, preciza Andreea în emisiunea celui care avea să-i devină iubit.

Andreea Antonescu este mămică pentru a doua oară

Andreea Antonescu mai are un copil din prima căsătorie
Andreea Antonescu mai are un copil din prima căsătorie

Marți, 19 decembrie, cântăreața a născut pentru a doua oră. Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă. A făcut marele anunț pe rețelele de socializare.  

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu în mediul online, în ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară.

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net