Andreea Antonescu este însărcinată! Surpriză mare cine este tatăl copilului!

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Celebra jumătate brunetă a trupei Andre așteaptă cel de-al doilea copil cu un celebru jurnalist, prezentatorul tv Victor Vrînceanu.

andreea antonescu jpg
Andreea Antonescu

Cine este tatăl copilului Andreei Antonescu?

Anunțul cu privire la sarcină a fost făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, iar vestea că așteaptă cel de-al doilea copil a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta se află într-o relație de iubire cu Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist i celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport.

image
Victor Vrînceanu, fost jurnalist GSP, acum realizator la ProSport, este tatăl copilului Andreei

Cei doi au ținut oarecum ascunsă idila, mai ales că vedeta a trecut prin câteva relații eșuate. Iată că cei doi s-au cunoscut și au trecut direct la fapte, s-au îndrăgostit și au știut încă de la început că se potrivesc de minune, astfel că gândul să conceapă un copil a fost unul natural, așa cum și sarcina a venit ulterior.

Andreea Antonescu a venit recent de la America Express, unde, probabil, a și aflat că este însărcinată, căci este gravidă câteva luni.

Andreea Antonescu, primele imagini cu burtica de gravidă!

Andreea Antonescu a făcut publice și primele imagini cu burtica de gravidă, fiind în al doilea trimestru de sarcină.

image

„A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris artista pe Instagram.

Artista nu a dezvăluit încă sexul copilului, așa că așteptăm cu sufletul la gură noutăți despre sarcină. Felicitări, Andreea și Victor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Kelemen Hunor Marcel Ciolacu Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Atac nuclear FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg