Cum arată copilul Andreei Antonescu! Prima imagine cu fetița abia născută

Ultima actualizare:

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu, chiar din spital. Vedeta în vârstă de 40 de ani a devenit mamă pentru a doua oară, pe 19 decembrie 2022. La doar 48 de ore după ce a primit cel mai frumos cadou din lume, îndrăgita cântăreață le-a arătat fanilor un clip video cu fetița abia născută. 

image

În urmă cu două zile, Andreea Antonescu a devenit din nou mămică. Membra trupei Andre nu a păstrat mult timp suspansul în legătură cu fetița ei. Vedeta a publicat miercuri, 21 decembrie, o filmare chiar de pe patul de spital.

Vedeta a filmat-o pe „bebelina” în pătuțul ei. De altfel, Andreea a mărturisit că micuței îi place foarte mult soarele și e foarte liniștită.

„Am pus frumos bebelina la geam, să vadă și ea primul ei soare. Mami e înnebunită după primul ei soare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, am primit și flori.

Suntem foarte cumințele după cum se vede. Suntem foarte bine, mulțumim pentru toate mesajele de la voi”, a spus vedeta pe Instastory.

Andreea Antonescu, prima imagine cu fetița ei. Ce a declarat după ce a născut

Fiica Andreei Antonescu. Foto: captură/Instastory
Fiica Andreei Antonescu. Foto: captură/Instastory

Pe 19 decembrie, Andreea Antonescu a născut pentru a doua oră. Vedeta a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, și a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu în mediul online, în ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară.

Tatăl fetiței este jurnalistul Victor Vrînceanu. Andreea și partenerul ei formează un cuplu de aproximativ un an, însă și-au făcut publică relația în momentul în care artista a anunțat că este din nou însărcinată. Vestea cea mare a fost dată la mijlocul lunii august.

Supriza uriașă primită de Andreea Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fiică, pe Sienna, din prima căsnicie cu Traian Spark. Aceasta era plecată în America alături de bunica ei maternă, dar cele două i-au făcut o surpriză uriașă Andreei Antonescu și au vizitat-o la spital, după ce vedeta a născut.

„Mă simt foarte bine, astăzi m-am și dat jos din pat. Sunt super fericită, foarte încântată. Vă las o poză ca să înțelegeți o mega surpriză, pe care nu am intuit-o o secundă în viața mea”, a spus Andreea.

Andreea Antonescu are o fetiță în vârstă de 11 ani
Andreea Antonescu are o fetiță în vârstă de 11 ani

Recent, artista a dezvăluit pe Instagram ce a spus Sienna atunci când a aflat că mama ei este însărcinată și ea va deveni suriora cea mare.

„Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic. Sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi. A fost foarte încântată, foarte bucuroasă. Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară. A zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința. Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze", a precizat Andreea Antonescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net