Scandalul A.S.I.A continuă! Mihaela Constantinescu, reacție dură: „Penibil si trist! Ați uitat de unde ați plecat?“

Ultima actualizare:

Trupa A.S.I.A are parte de un scandal cât casa, la revenire! După conferința de presă ce a anunțat concertul din 6 martie, de la Sala Palatului, încă se aud voci care blamează intens excluderea Irinei Nicolae, una dintre solistele din formula de bază a trupei care a făcut furori în anul 2000.

Irina Nicolae are susținători aprigi, după ce s-a trezit că nu a fost convocată la reunirea trupei A.S.I.A. După conferința de presă de vinerea trecută, unde a fost anunțată revenirea pe scenă a fetelor în concertul din 6 martie, Mihaela Constantinescu a avut o reacție dură pe rețelele de socializare.

Mihaela Constantinescu: „A.S.I.A fără Irina este ca o regină fără coroană!"

Fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu este de părere că excluderea Irinei din formula de revenire este un fapt „penibil și trist".

Ceea ce s-a spus astăzi la conferința de presă a trupei A.S.I.A a fost penibil si trist…A fost o încercare nereuștă de a ascunde faptul că s-a dorit ca Irina Nicolae să nu vină!

Orice ați face, conferințe, spectacole, interviuri… Irina va rămâne la fel de frumoasă, de talentată și de specială. Vocea, talentul și eleganța ei nu pot fi uitate de nimeni. Publicul spectator iubește A.S.I.A, dar A.S.I.A fără Irina este ca o regină fără coroană. Ce păcat că oamenii uită de unde au plecat și încearcă să atingă succesul înlăturând valorie, a reacționat dur Mihaela Constantinescu, pe pagina ei de socialiizare, după ce trupa anunțat că revine în noua formulă fără Irina Nicolae.

Trupa A.S.I.A a decis să se reunească în formula Sorana, Anca, Anemona și Ianna, după un concert avut la Sala Palatului chiar de către Ianna.

De aici a și pornit scandalul. A fost, practic, bătaie între Irina și Ianna pe inițiala „I”. Mangerul trupei Florin Ionescu a explicat la conferința de presă, că nu puteau fi două soliste cu litera „I” în trupă.

"Am încercat să menținem aceste inițiale și plecând de la faptul că Ianna a înlocuit-o pe Irina în ultimii trei ani ai trupei am mers cu varianta asta! Nu era loc pentru doi „I”, adică ori Irina ori Ianna! Am menținut aceste inițiale.Sunt fete care au decis să plece! Noi nu sărbătorim acum activitatea trupei, ci o repunem pe scenă”, a declarat managerul trupei Florin Ionescu.

Irina Nicolae s-a simțit exclusă din formație și și și-a cumpărat singură bilet on-line, în primul rând, la concertul de reunire al trupei, în care a activat timp de șase ani, chiar în formula de început.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net