Soția lui Bruce Willis, în război cu paparazzi: „Nu țipa la soțul meu!”

Ultima actualizare:

Emma Heming Willis le cere „spațiu” paparazzilor după ce Bruce Willis a fost diagnosticul cu demență. Emma Heming Willis a cerut pe Instagram sfaturi despre cum ar trebui să acționeze pentru siguranța lui Bruce Willis în condițiile în care este vânat de paparazzi și a fost fotografiat în public după diagnosticul său de demență, scrie Insider.

Bruce Willis și soția sa, Emma. Foto: Arhivă
Bruce Willis și soția sa, Emma. Foto: Arhivă

„Specialiști în îngrijirea demenței care circulă în această lume... Orice sfaturi despre cum să îi scoți în siguranță pe cei dragi în lume? Vă rugăm să împărtășiți mai jos”, și-a început Emma postarea.

Modelul și fondatorul a lucrat alături de un specialist în demență de la recentul diagnostic al lui Bruce de demență frontotemporală, potrivit Yahoo Entertainment și caută să îi facă pe oameni să conștientizeze că astfel de persoane trebuie tratate cu delicatețe.

Soția actorului a descris un eveniment recent în care Bruce a fost fotografiat în timp ce se afla la o cafea cu prietenii în Santa Monica. Emma a părut că își reține lacrimile cu greu în timp ce povestea situația și a cerut fotografilor să îi dea spațiu soțului ei.

„Este clar că este nevoie de multă educație”, a spus ea în videoclip. ”Mă adresez fotografilor și celor care încearcă să scoată acele exclusivități cu soțului meu: ține distanța.”

Emma a continuat cerând paparazzilor să nu mai țipe la soțul ei în timp ce acesta este în public.

„Știu că asta este treaba ta, dar dă-i spațiu, păstrează distanța. Pentru cei din videoclipuri, te rog să nu țipi la soțul meu întrebându-l ce mai face sau orice altceva! OK? Da-i spatiu. Permite familiei noastre sau oricui este cu el in acea zi sa-l poata duce din punctul A in punctul B în siguranță", a conchis Emma.

https://www.instagram.com/reel/CpX_DYdJuXb/?utm_source=ig_web_copy_link

În martie 2022, Bruce a anunțat că ia o pauză de la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj care poate afecta capacitatea cuiva de a comunica. În februarie, familia Willis și-a anunțat diagnosticul de demență frontotemporală.

Emma și Bruce sunt căsătoriți din 2009 și au două fiice, Mabel Ray, în vârstă de 10 ani, și Evelyn Penn, în vârstă de 8 ani. Bruce mai are trei fiice cu fosta sa soție Demi Moore, Rumer Glenn, în vârstă de 34 de ani, Scout LaRue, în vârstă de 32 de ani și Tallulah Belle, de 29 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net