Bruce Willis a împlinit 68 de ani! Familia a publicat noi imagini emoționante: „Mi-am început ziua plângând”

Bruce Willis a împlinit 68 de ani, pe 19 martie! Starul de la Hollywood, care recent a fost diagnosticat cu demență, a fost sărbătorit de întreaga sa familie, inclusiv de fosta lui soție, Demi Moore (60 de ani),

Bruce Willis a fost sărbătorit de întreaga sa familie (Foto: captură video Instagram)
Bruce Willis a fost sărbătorit de întreaga sa familie (Foto: captură video Instagram)

Atât actuala lui soție, Emma Heming Willis (44 de ani), cât și fosta sa nevastă, Demi Moore, au transmis mesaje emoționante și noi imagini cu Bruce Willis, cu ocazia zilei sale de naștere.

Emma Heming Willis: „Am momente de tristețe în fiecare zi”

Azi este ziua soțului meuMi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați si după faptul că îmi curge nasul. Cred că e important ca voi să vedeți toate astea. Oamenii trimit mereu mesaje și îmi spun că sunt puternică și că nu știu cum mă descurc...Nu am de ales, mai ales că trebuie să cresc și doi copii. Câteodată, în viața noastră, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă. Iar eu asta fac. Dar am momente de tristețe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin”, a spus Emma Heming, pe Instagram. Bruce Willis și Emma Heming sunt căsătoriți din anul 2009 și au împreună două fete, Evelyn (8 ani) și Mabel (10 ani).

Demi Moore: „Bruce, te iubesc și îți iubesc familia”

Demi a publicat un videoclip cu actorul alături de familia sa, care îi cântă „La mulți ani”. Starul din „Greu de ucis” pare extrem de fericit și de relaxat, în noile imagini publicate de familia sa.

La mulți ani Bruce Willis! Sunt foarte fericită că te-am putut sărbători astăzi. Te iubesc și îți iubesc familia! Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune - suntem cu toții recunoscători pentru ele”, a transmis actrița, pe contul său oficial de Instagram.

Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți în perioada 1987-2000 și au împreună trei copii, Rummer (34 de ani), Talullah Belle (29 de ani) și Scout LaRue (31 de ani).

În clipul publicat de Demi, actuala soție a lui Bruce fost văzută sărutându-l afectuos pe obraz. 

Familia lui Bruce Willis a anunțat recent că starul american, care are o avere de 250 milioane de dolari, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o boală degenerativă care duce la deteriorea lobilor frontali și temporali ai creierului. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net