Par răsfățații planetei, în realitate suferă cumplit. Actorii, pentru care celebritatea nu înseamnă nimic

Sunt celebri, au milioane de fani în toată lumea, nu le lipsește absolut nimic și au una dintre cele mai frumoase meserii, de actor. Paparazzi își pun sănătatea în pericol să prindă o fotografie cu ei. Ai putea spune că sunt răsfățații planetei. În cazul unora nu este deloc așa, iar fericirea pare să fie departe de ei de când boli grave i-au îngenuncheat la propriu.

Selena Gomez după transplantul de rinichi. Foto: Instagram/ Selena Gomez
Selena Gomez după transplantul de rinichi. Foto: Instagram/ Selena Gomez

Bruce Willis

2 bruce willis jpg jpeg

În urmă cu o lună, familia lui Bruce Willis anunța în mod oficial că celebrul actor a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Willis, cel „Greu de Ucis„, „Greu de Pensionat” și actorul plin de șarm, a fost doborât de boală care l-a transformat într-un bătrânel aproape neputincios.

bruce willis jpg

Diagnosticul a fost stabilit la un an după cel de afazie, o afecțiune care afectează vorbirea. A fost și momentul în care Bruce Willis și-a anunțat retragerea din cinematografie.

Selena Gomez

Frumoasa actriță și cântăreață suferă de o boala autoimună: Lupus

Selena Gomez jpg

În toamna anului 2017, Selena Gomez (30 de ani) le-a mărturisit fanilor că a făcut un transplant de rinichi și că prietena ei cea mai bună i-a donat organul de care are nevoie pentru a se lupta cu Lupusul.

Fosta vedetă Disney a scris atunci că Francia Raisa a făcut sacrificiul suprem și că operația a avut loc la începutul verii lui 2017. Selena a rămas cu o cicatrice pe abdomen, în partea dreaptă. Ea face tratament permanent și constant este monitorizată de medici. Mai mult, tratamentul care îi este vital îi crează probleme în ce privește silueta și nu o dată fanii au criticat-o dur când a apărut în public cu o slueta mai plinuță.

Selma Blair

Selma Blair trăiește o adevărată dramă după ce a fost diagnosticată cu scleroză în multiplă. Selma, care a jucat în „Puicuțe bune” alături de Cameron Diaz, Christina Applegate a fost diagnosticată în 2018 cu boala cumplită, iar de atunci a făcut chimioterapie, un transplant de celule stem, și-a pierdut părul, a fost imobilizată la pat, iar acum merge cu ajutorul unui baston.

Tratamentul dur și voința incredibilă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Recent, ea a postat o poză pe Instagram, în care mărturisește că a revenit la marea ei dragoste, echitația.

Shannen Doherty

Shannen Doherty, una dintre cele mai iubite adolescente din anii '90, Brenda din Beverly Hills 90210, se luptă de mulți ani cu una dintre cele mai cumplite boli: cancerul de sân. În vârstă acum de 51 de ani, actrița din ”Beverly Hills 90210” suferă de cancer mamar în stadiul patru, boală care nu poate fi tratată, însă poate fi ținută sub control cu ajutorul tratamentelor revoluționare ce ajută la ameliorarea și reducerea simptomelor. Shannen Doherty pare să fie dovada vie că se poate trăi și cu această afecțiune.

Charlie Sheen

charlie sheen jpeg

Charlie Sheen (56 de ani) ar fi contractat virusul HIV după divorțul din 2006 de Denise Richards, cu care are două fete. Actorul s-a lăudat că ar fi făcut sex cu peste 5.000 de femei. De altfel, viața sa zbuciumată și problemele cu alcoolul și drogurile au ținut prima pagină a ziarelor o perioadă lungă de timp.

Foto: Twitter/ Rudy LTX
Foto: Twitter/ Rudy LTX

Bella Hadid

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar suferă de o maladie cumplită: boala Lyme. Supermodelul Bella Hadid are boala Lyme, o maladie care apare în urma înţepăturile de căpuşe şi care se manifestă cu dureri articulare și oboseală, până la epuizare. Bella și frații ei au petrecut prima parte a copilăriei lor într-o fermă, unde Yolanda crede că au fost muşcaţi de căpuşe. "Am trăit într-o fermă de cai, am avut căpușe peste tot, în fiecare zi a vieții noastre.", a explicat ea în Real Housewives.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
connect r si fiica maya jpg
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net