Demi Moore în brațe cu prima nepoțică. Fotografii devenite virale după ce fanii au remarcat abdomenul ei

Ultima actualizare:

Demi Moore, în vârstă de 60 de ani este dovada vie că vârsta este doar o cifră. Într-o fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram, Demi Moore apare în costum de baie, în brațe cu prima ei nepoțică.

Demi Moore a pozat în costum de baie jpg

Proaspătă bunică, fosta soție a lui Bruce Willis nu a avut nicio emoție când a fost pozată în costum de baie pentru că arată extraordinar de bine la cei 60 de ani pe care îi are și ea știe acest lucru.

De altfel, ea a împărtășit milioanelor de fani pe care îi are pe Instagram bucuria de a fi bunică. Ea a petrecut weekend-ul alături de cea mai nouă membră a familiei. 

Debordând de fericire, actrița și-a arătat nepoata, Louetta, născută pe 18 aprilie, a cărei mamă este fiica cea mai mare a lui Bruce Willis și Demi Moore, Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani.

Din fotografii se observă că vedeta din „Indecent Proposal” poartă un costum de baie din două piese care îi scoate în evidență  silueta tonifiată și un abdomen perfect. Arată atât de bine încât e greu să crezi că personajul din fotografie are 60 de ani.

Alături de fotografia adorabilă cu noua membră a familiei, actrița a postat și câteva imagini cu fiicele sale, dar și una din celebrele fotografii în care apare nud în timp ce era însărcinată.

„Cercul vieții. La mulți ani de ziua mamei!”, a scris Demi Moore la descrierea imaginilor postate pe contul său de Instagram. Fotografiile au atras sute de mii de aprecieri din partea fanilor din întreaga lume.  

Demi Moore și  Bruce Willis au fost căsătoriți 13 ani și au împreună trei fete: Rumer (34 de ani), Scout LaRue Willis (31 de ani) și Tallulah (28 de ani). Ei au divorțat în 2000. Bruce Willis s-a recăsătorit cu actrița Emma Heming, iar împreuă au două fiice, pe Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net