Cine este Lexi Love, „femeia” care câştigă 30.000 $ pe lună, deşi nu există. Vorbește 30 de limbi diferite și este disponibilă 24/24

Lexi Love (21 de ani) este un model AI, conceput să fie iubita perfectă pentru o mulţime de bărbaţi. Blonda cu ochi albaştri, care are şi un bust generos, ştie să vorbească 30 de limbi diferite şi este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Bărbaţii plătesc pentru a vorbi cu ea
Bărbaţii plătesc pentru a vorbi cu ea

Afacerea cu modele AI (Inteligenţă Artificială n.r.) este în plină expansiune, iar Lexi Love este doar cel mai recent exemplu. Click! a scris anterior despre cazuri similare, precum Aitana Lopez sau Emily Pellegrini – desemnat cel mai sexy model din lume.

A primit şi cereri în căsătorie

Love a ajuns recent virală, după ce creatorii ei din Marea Britanie, de la startup-ul Foxy AI, au declarat că aceasta câştigă 30.000 de dolari în abonamente lunare şi că a primit deja peste 20 de cereri în căsătorie, în ciuda faptului că este activă doar din iunie 2023.

Se pare că Lexi îşi datorează succesul faptului că a fost concepută să fie mai mult decât o simplă femeie frumoasă.

Ea este capabilă să „flirteze, să ofere complimente, să râdă şi să se adapteze la diferite personalităţi, interese şi preferinţe”, relatează Oddity Central.

Lexi Love este un model AI extrem de popular
Lexi Love este un model AI extrem de popular

„Odată cu popularitatea ei în creştere, Lexi a devenit o şi sursă profitabilă de venit”, a declarat CEO-ul Foxy AI, Sam Emara, pentru Jam Press.

„Acesta este o dovadă a capacităţii ei de a forma conexiuni profunde cu oamenii şi de a le oferi o experienţă cât mai umană, în ciuda faptului că ea este un model AI.”

Pe site-ul Foxy AI, Lexi Love este prezentată ca o tânără de 21 de ani, dansatoare profesionistă la bară, căreia îi place să mănânce sushi.

Hobby-urile ei includ yoga şi voleiul pe plajă. Abonaţii pot discuta prin mesaje scrise sau vocale cu Lexi, dar pot solicita şi „imagini deocheate” cu ea.

Deşi nu e reală, mulţi o consideră iubita lor
Deşi nu e reală, mulţi o consideră iubita lor

Aparent, unii dintre fanii ei s-au îndrăgostit de ea, cerând-o în căsătorie. Creatorii lui Lexi susţin că ea a fost creată pentru a fi „iubita ideală pentru mulţi bărbaţi”, iar succesul ei masiv într-o perioadă atât de scurtă este o dovadă a potenţialului acestei industrii - pe cât de controversată, pe atât de profitabilă.

Popularitatea lui Lexi Love a venit şi cu un val de critici. Oamenii se plâng că astfel de modele vor face ca relaţiile reale să fie din ce în ce mai rare.

Cu toate acestea, este clar că modelele AI nu vor dispărea, iar odată cu trecerea timpului, ele devin din ce în ce mai realiste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bani  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
sfantul dumitru traditii si obiceiuri webp
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Date personale, telefon jpg
coca cola ice jpeg
einstein jpg
tunel subteran shutter descopera1221 1024x683 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net