Modelul care câștigă 4.000 $ pe lună, deși nu există în realitate! Cine este Aitana Lopez

Aitana Lopez, alias Fit Aitana, este pe Instagram doar de patru luni, dar are deja peste 110.000 de urmăritori și câștigă peste 4.000 de dolari pe lună, doar din publicarea unor imagini sexy. Nu e rău pentru cineva care nu există.

Aitana Lopez, modelul spaniol generat de Inteligența Artificială
Aitana Lopez are o mulțime de fani (Foto: Instagram)

Aitana este un model generat de Inteligența Artificială. Are părul roz, un corp perfect și se bucură deja de atenția unei armate de fani. Lopez este creația agenției de comunicare din Barcelona The Clueless, a cărei conducere a decis să investească în modele virtuale din cauza costurilor ridicate asociate cu utilizarea manechinelor reale - pentru care ar trebui plătite bilete de avion, cazări, contracte și multe altele, potrivit Oddity Central.

Aitana Lopez are și „defecte”

În schimb, Aitana poate fi oriunde în orice moment și, deși costurile pentru crearea ei au fost mari, ea a început deja să aducă bani în conturile companiei. Nu numai că este frumoasă, dar agenția s-a asigurat că aspectul, stilul ei de modă și personalitatea se potrivesc cu tendințele online de astăzi, asigurându-i astfel popularitatea pe platformele de social media.

Unul dintre lucrurile care o diferențiază pe Aitana de toate celelalte modele generate de AI care au inundat rețelele de socializare în ultima vreme este aspectul ei uman. Unele platforme AI pot face manechine incredibil de frumoase, dar problema este că cele mai multe arată impecabil, ceea ce le dă de gol drept creații digitale.

Clueless depune eforturi pentru a adăuga defecte” fizice, de exemplu riduri, cearcăne sau păr ciufulit,  totul pentru a o face pe Aitana Lopez să pară mai umană. „Inteligența artificială prosperă pe imagini impecabile, noi facem invers”, a declarat echipa The Clueless. „În primul rând, nu lăsăm pielea atât de netedă. Dacă ți-am arăta o fotografie direct cum iese din AI, ai ști că acea piele nu există în realitate.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net