Copilă din România, servitoare şi sclavă sexuală în Anglia

Fapte şocante au fost descoperite de poliţiştii britanici! O fetiţă din România a fost răpită şi dusă în Anglia la vârsta de 9 ani. Ea a fost obligată să gătească, să se ocupe de curăţenie şi să fie dădacă pentru alţi copii.

Ani de teroare pentru o puştoaică din România
Ani de teroare pentru o puştoaică din România

Puştoaica a fost agresată sexual de bărbaţi mai în vârstă, din comunităţile româneşti din Slough, Sheffield şi Londra, scrie cotidianul britanic Metro. Opt persoane au fost puse sub acuzare pentru răpire, viol şi sclavie. Procurorul a declarat că fata a fost adusă în Regatul Unit de Ileana C. (39 de ani), care a folosit-o ca servitoare în casa în care locuia cu soţul ei, Chilimbar V. (59 de ani), şi cu cei doi copii ai lor. 

Fetița era pusă să muncească de la ora 3 dimineața

Fata le-a declarat poliţiştilor că „a fost tratată destul de bine” la început, dar că, „în timp, lucrurile s-au schimbat”. Puştoiacei i s-a interzis să o contacteze pe bunica ei, cu care crescuse, şi a fost ţinută acasă pentru a avea grijă de copiii mai mici şi pentru a face curăţenie, în loc să fie trimisă la şcoală. La aproximativ un an de la sosirea în Marea Britanie, ea era obligată să muncească în casa celor doi până la 3.00 dimineaţa. „În perioada în care a stat cu cuplul, bărbatul a violat-o de la 12 până la 16 ani”, a dezvăluit procurorul.

În plus, victima a fost „măritată” cu tineri din comunitatea românească în trei rânduri. „Bărbatul şi femeia la care locuia îi aranjau căsătoria şi, în schimb, primeau bani”, au stabilit anchetatorii. 

Cum a reușit să scape fetița

Într-un final, sătulă de abuzuri, fata a reuşit să fugă din casă şi s-a îndreptat către gara Slough. Urmărită de doi dintre răpitorii săi, adolescenta a fugit peste şinele de tren pentru a scăpa. Trecătorii i-au alertat pe poliţişti, iar copila a fost preluată apoi de serviciile sociale din Marea Britanie.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net