Copil─â din Rom├ónia, servitoare ┼či sclav─â sexual─â ├«n Anglia

16 ianuarie 2022

Fapte ┼čocante au fost descoperite de poli┼úi┼čtii britanici! O feti┼ú─â din Rom├ónia a fost r─âpit─â ┼či dus─â ├«n Anglia la v├órsta de 9 ani. Ea a fost obligat─â s─â g─âteasc─â, s─â se ocupe de cur─â┼úenie ┼či s─â fie d─âdac─â pentru al┼úi copii.

image
Ani de teroare pentru o pu┼čtoaic─â din Rom├ónia

Pu┼čtoaica a fost agresat─â sexual de b─ârba┼úi mai ├«n v├órst─â, din comunit─â┼úile rom├óne┼čti din Slough, Sheffield ┼či Londra, scrie cotidianul britanic Metro. Opt persoane au fost puse sub acuzare pentru r─âpire, viol ┼či sclavie. Procurorul a declarat c─â fata a fost adus─â ├«n Regatul Unit de Ileana C. (39 de ani), care a folosit-o ca servitoare ├«n casa ├«n care locuia cu so┼úul ei, Chilimbar V. (59 de ani), ┼či cu cei doi copii ai lor. 

Feti╚Ťa era pus─â s─â munceasc─â de la ora 3 diminea╚Ťa

Fata le-a declarat poli┼úi┼čtilor c─â ÔÇ×a fost tratat─â destul de bineÔÇŁ la ├«nceput, dar c─â, ÔÇ×├«n timp, lucrurile s-au schimbatÔÇŁ. Pu┼čtoiacei i s-a interzis s─â o contacteze pe bunica ei, cu care crescuse, ┼či a fost ┼úinut─â acas─â pentru a avea grij─â de copiii mai mici ┼či pentru a face cur─â┼úenie, ├«n loc s─â fie trimis─â la ┼čcoal─â. La aproximativ un an de la sosirea ├«n Marea Britanie, ea era obligat─â s─â munceasc─â ├«n casa celor doi p├ón─â la 3.00 diminea┼úa. ÔÇ×├Än perioada ├«n care a stat cu cuplul, b─ârbatul a violat-o de la 12 p├ón─â la 16 aniÔÇŁ, a dezv─âluit procurorul.

├Än plus, victima a fost ÔÇ×m─âritat─âÔÇŁ cu tineri din comunitatea rom├óneasc─â ├«n trei r├ónduri. ÔÇ×B─ârbatul ┼či femeia la care locuia ├«i aranjau c─âs─âtoria ┼či, ├«n schimb, primeau baniÔÇŁ, au stabilit anchetatorii. 

Cum a reu╚Öit s─â scape feti╚Ťa

├Äntr-un final, s─âtul─â de abuzuri, fata a reu┼čit s─â fug─â din cas─â ┼či s-a ├«ndreptat c─âtre gara Slough. Urm─ârit─â de doi dintre r─âpitorii s─âi, adolescenta a fugit peste ┼činele de tren pentru a sc─âpa. Trec─âtorii i-au alertat pe poli┼úi┼čti, iar copila a fost preluat─â apoi de serviciile sociale din Marea Britanie.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg