Crima șocantă comisă de un român în Germania. Unde a ascuns cadavrul soției după ce a ucis-o

Ultima actualizare:

crimă comisă de un cetățean român a șocat o lume întreagă. În vârstă de 47 de ani, bărbatul a fost arestat în Germania pentru omor calificat, după ce și-ar fi ucis soția cu sânge rece și i-ar fi ascuns cadavrul într-un mod de-a dreptul cutremurător.

Un român și-ar fi ucis soția și i-ar fi ascuns cadavrul în perete / Foto: Pexels
Un român și-ar fi ucis soția și i-ar fi ascuns cadavrul în perete / Foto: Pexels

Crima atroce care a șocat o lume întreagă

Polițiștii din Stuttgart, Germania au condus după gratii un cetățean român în vârstă de 47 de ani, după ce și-ar fi ucis soția într-un mod șocant. Bărbatul a fost acuzat de omor calificat, întrucât ar fi ascuns cadavrul femeii în pereții din apartamentul în care cei doi locuiau.

Alerta a fost dată pe 16 octombrie, când rudele au început să se întrebe de ce nu mai primesc niciun semn de la femeie de mai multe luni. După ce a început ancheta, oamenii legii l-au interogat pe bărbatul în vârstă de 47 de ani, însă acesta a fost destul de rezervat în detalii, dând răspunsuri contradictorii. Ulterior, anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru domiciliul bărbatului și au adus, de asemenea, un câine dresat pentru a căuta posibilele urme ale victimei.

Românul a fost întrebat de polițiști despre dispariția soției sale, însă răspunsurile lui au fost evazive. În cele din urmă, polițiștii au găsit cadavrul femeii zidit în pereții apartamentului, lucru care a șocat o mulțime de oameni.

Ancheta se află în desfășurare

Potrivit publicației Bild, un purtător de cuvânt al poliției din Stuttgart, Germania a declarat că anchetatorii au deschis un zid din locuință și au descoperit un cadavru într-un spațiu gol. Bărbatul a fost imediat imobilizat și condus în arest.

„Când au deschis un zid, anchetatorii au descoperit un cadavru într-un spațiu gol și l-au reținut pe suspect”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Stuttgart, Germania.

Ancheta în privința dispariției și moartea femeii continuă, iar principalul suspect până în acest moment rămâne soțul acesteia. Individul a fost arestat, iar în acest moment se află în custodia poliției, în timp ce anchetatorii încearcă să facă reconstituire în ceea ce privește tragicul eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
8490624a 4815 4335 8169 e69dd7be918c jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net