Cum a reacționat prințul Harry când Meghan Markle i-a spus că s-a gândit să se sinucidă: "Mi-a fost ruşine să spun familiei"


    Prinţul Harry a descris cum a aflat despre depresia soţiei luiFoto: Getty
Prinţul Harry a descris cum a aflat despre depresia soţiei luiFoto: Getty

Prinţul Harry a mărturisit că familiile simt deseori ruşine şi vină când nu reuşesc să identifice că cei apropiaţi se confruntă cu probleme de sănătate mintală. El a vorbit despre acest lucru în contextul în care soția lui, Meghan Markle, a dezvăluit în emisiunea lui Oprah Winfrey că s-a gândit la sinucidere, din cauza problemelor pe care le avea ca membru al familiei regale britanice

Ducele de Sussex a vorbit despre asta în episodul „The Me You Can't See: A Path Forward”, lansat joi de Apple TV+. Invitată a fost şi actriţa Glenn Close. Ea şi ducele au discutat despre cum se simt membrii familiilor când află că cei dragi suferă de probleme de sănătate mintală.

„Ca părinţi, fraţi, din ce am învăţat, există un element de ruşine pe care o simţim, pentru că ne gândim: Cum de nu am văzut asta? Cum de nu am ştiut? Cum de nu te-ai simţit suficient de confortabil să vii la mine şi să împărtăşeşti asta cu mine? Dar toţi ştim, când oamenii suferă şi se chinuie, că suntem toţi incredibili de buni să acoperim asta pentru ce care ştiu că acoperim asta”.

"Sunt cumva ruşinat de felul în care am gestionat asta"

Prinţul Harry a descris cum a aflat despre depresia soţiei lui, Meghan Markle, când ea a decis să îi împărtăşească faptul s-a gândit la suicid.

Harry i-a spus anterior jurnalistei Oprah Winfrey, cu care realizează serialul „The Me You Can't See”: „Sunt cumva ruşinat de felul în care am gestionat asta. Îmi era ruşine că era atât de rău. Mi-a fost ruşine să spun familiei”.

În timpul episodului de joi, ducele a explicat cum pot oamenii să interacţioneze cu cei care se gândesc să îşi ia viaţa. El a subliniat importanţa de a le spune că nu sunt singuri.

„Mulţi se tem să fie la capătul celălalt al conversaţiei, pentru că simt că nu au uneltele potrivitte pentru a oferi sfatul bun. Dar ce vrei să spui este că eşti acolo. Asculţi, pentru că să asculţi şi să fii parte din acea conversaţie este, fără îndoială, cel mai bun prim pas pe care îl poţi face”, a adăugat el.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg