Cum arată Coreea de Nord din satelit! Imagini rare: nu există mașini pe străzi

Ultima actualizare:

    În capitala nord-coreeană locuiesc 3,2 milioane de oameniFoto: dailymail.co.uk
În capitala nord-coreeană locuiesc 3,2 milioane de oameniFoto: dailymail.co.uk

Stația Spațială Internațională a capturat secvențe video care scod la iveală o imagine rară cu Phenian, capitala Coreei de Nord. Videoclipul, surprins de camera video Iris pe 30 mai, ne arată controversata țară așa cum nu am mai văzut-o până acum. Potrivit inginerilor de la UrtheCast, oamenii pot fi văzuți plimbându-se prin Palatul Soarelui, locul care adăpostește mormintele liderilor decedați.

În videoclip se pot observa și o serie de obiective turistice, printre care ambasada chineză, Parcul Tineretului, Stadionul Kim Il-Sung și Arcul de Triumf. De asemenea, există și un delfiunariu și un parc acvatic. Cu toate că în oraș locuiesc 3,2 milioane de oameni, este surprinzător cum aproape că nu vezi nicio mașină pe stradă, potrivit Daily Mail.

„Lumea nu vede prea multe imagini din spatele zidului Coreei de Nord. Nu prea știm cum arată viața cotidiană din Phenian. Desigur, este mult mai ușor să tragi cu ochiul din satelit”, a scris Theras A. Gordon Wood, pe blogul UrtheCast.

Rareori oficialii din Coreea de Nord aleg să arate publicului internațional imagini „neretușate. NASA a „tras cu ochiul” din satelit și a dezvăluit lumii întregi cum arată o zi din viața cotidiană a nord-coreenilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net