Cum să ieși la pensie fără să muncești vreodată. Metoda simplă folosită de un bărbat

Ți-ai închipuit vreodată că poți ieși la pensie fără să fi muncit nici măcar o zi în viața ta? Ei bine, un bărbat a descoperit rețeta perfectă de a fenta sistemul. 

Un italian s-a pensionat fără să lucreze nici măcar o zi / foto: Pixabay
Un italian s-a pensionat fără să lucreze nici măcar o zi / foto: Pixabay

Deși la prima vedere pare imposibil, un bărbat a reușit să se pensioneze fără să fi fost la muncă, practic, niciodată. El a găsit o metodă prin care poți duce o viață fără griji!

Protagonistul poveștii demna de filmele „SF” se numește Carlo Cani și este din Italia. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a reușit să păcălească autoritățile, încasând sume frumoase de la stat ani la rând.

Cum a reușit italianul să ia pensie fără o zi de muncă

Așadar, în anul 1980, Carlo s-a angajat la o companie minieră. Tatăl său a fost și el miner, drept urmare, a decis să-i calce pe urme.

Deși nu a fost încântat deloc de oferta angajatorului, a acceptat jobul dinn orgoliu. La puțin timp, însă, și-a dat seama că este „inapt de muncă”.

Atunci, Carlo a „strâns” multe zile de concediu medical, așa că nu a mers deloc la muncă. Dar, cu toate astea, s-a putut pensiona. El inventa tot felul de afecțiuni cum ar fi amnezia, durerea, ba chiar mergea ca și cum ar fi fost beat.

Mai mult decât atât, Carlo obișnuia să se lovească de perete cu degetul, își băga praf în ochi și iată că rezultatele aveau să se vadă ani mai târziu. Așa a reușit să argumenteze că mina nu este pentru el.

„Inventam totul: amnezia, durerile, hemoroizii, umblam derapând ca și cum aș fi fost beat. Obișnuiam să mă lovesc de perete cu degetul mare, iar lucrul cu un deget umflat era evident imposibil.

Alteori îmi intra praf în ochi. Și apoi gâtul, luni întregi petrecute cu o guleră pentru a ține la distanță o nenorocită de coloană cervicală. Dar adevărul este că nu am putut să o fac, mina nu era pentru mine”, a povestit bărbatul, potrivit La Stampa.

A fost ajutat de medici

Dar, lui Carlo nu i-ar fi ieșit grozăvia dacă nu era ajutat de medici, care, practic, i-au fost complici. Într-un final a păcălit sistemul vreme de 26 de ani, iar acum se bucură de un venit stabil, începând cu anul 2006.

„Am acumulat vechimea necesară, dar practic nu am lucrat niciodată. (…) Am ajuns la vârsta pensionării fără să muncesc cine știe ce. Pur și simplu nu-mi plăcea să muncesc, mai ales nu în mină”, a mai dezvăluit Carlo Cani. Aceasta este deci rețeta prin care poți să ieși la pensie fără o zi de muncă.

Dezvăluirile sale au generat un adevărat haos în Italia. Având în vedere șomajul record la el în țară, bărbatul a a fost aspru criticat. Cei mai nemulțumiți au fost chiar tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă și se tem că nu vor mai încasa o pensie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net