Cutremurător! Doi elevi de generală au fost spânzurați de propria mamă

Ultima actualizare:

Nadja de Jager, în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în Belvedere, un cartier din sud-estul Londrei și-a sugrumat cei doi copii Alexander, în vârstă de 9 ani, și Maximus, în vârstă de 7 ani, după care s-a spânzurat, informează Daily Mail. Nadja de Jager divorțase nu cu mult timp în urmă de soțul ei, conform anchetatorilor. 

Cutremurător! Doi elevi de generală au fost spânzurați de propria mamă
Cutremurător! Doi elevi de generală au fost spânzurați de propria mamă

Femeia i-a spânzurat pe cei doi fii cu un colier de plastic industrial, trupurile acestora fiind găsite alături de corpul neînsuflețit al acesteia, în casa lor din Londra. Oliver Stride, inspector detectiv în cadrul Poliției Metropolitane din Londra, a declarat că Alexander și Maximus au fost găsiți într-un dormitor, la etaj, unul fiind culcat pe pat, iar celălalt fiind întins lângă pat, pe podea.

Investigațiile preliminare au stabilit cauza preliminară a morții, aceasta survenind prin spânzurare. Trupurile celor doi copii au fost identificate de către tatăl acestora, poliția nedezvăluindu-i identitatea.

Sarah Ormond-Walshe, medic legist, a declarat că ancheta va dura cel puțin șase luni.

Comunitatea este în șoc, ,,păreau o familie normală”

Vecinii familiei în cauză sunt puternic afectați de aflarea veștii despre crimele comise. Nimănui nu-i vine să creadă: ,,[...] erau doar o familie normală. Este pur și simplu îngrozitor”, a declarat Marion Beazer, în vârstă de 69 de ani, o vecină de peste drum de locuința familiei Jager, din Mayfield Road.

Școala din Belvedere, unde erau înscriși cei doi băieți, le-a adus un ultim omagiu numindu-i ,,membri cu adevărat minunați ai comunității” școlare și afirmând că își ,,vor aminti de ei cu mare drag”.

De altfel, Alex și Max, așa cum erau alintați,  erau considerați de profesori și colegi drept ,,elevi model”. Vecinii și-i amintesc ca pe niște copii fericiți. Un alt vecin, care a dorit să rămână anonim, declara pentru presă: ,,Păreau complet normali. Păreau fericiți”.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net