Danka a fost ucisă. Vestea rea, anunțată de președintele Serbiei. Mesajul româncei bănuită de răpire

Deznodământ tragic în cazul fetiței de doi ani răpită din Serbia. Copila a fost găsită moartă. Ea fost ucisă, iar vestea rea a fost dată chiar de către președintele Serbiei Aleksandar Vučić. Azi, erau 10 zile de când micuța era căutată în patru țari, în cea mai amplă anchetă din Balcani. Două persoane ar fi recunoscut că au omorât-o pe Danka și au fost arestate, a mai anunțat președintele sârb, potrivit Sarajevo Times.

Românca bănuită de răpire nu are nicio legătură cu cazul

image

În a zecea zi de căutare a micuței Danka, fata care a fost dată dispărută în Serbia, a venit cea mai proastă veste: fetița a fost ucisă. Acest lucru a fost anunțat de președintele sârb Aleksandar Vučić.

Danka Ilic, o micuță în vârstă de doar 2 ani, a fost dată dispărută acum o săptămână din localitatea Banjsko Polje, din Serbia. Informațiile recente sugerau că ar fi fost răpită de două femei de origine română și că ultima dată a fost văzută în orașul Viena. Un bărbat ar fi trimis o filmare în care se aude o femeie vorbind în limba română. Anchetatorii au analizat imaginile și au ajuns la concluzia că românca din filmare nu are nicio legătura cu micuța Danka.

„Am primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare și că la televiziunea din Serbia și România este răspândit un filmuleț cu chipul meu și că mă căutau din cauza unui copil dispărut. Am mers imediat la poliție duminică și am cerut ajutor. M-au sfătuit să iau legătura cu poliția din Viena și asta am făcut ieri.Marți am fost la poliția din sectorul 21, le-am rugat să mă ajute și să mă protejeze, tocmai m-au trimis acasă. Tocmai m-au trimis acasă. Eram foarte speriată, nu știam ce să fac. Îmi era teamă că o să-mi pierd locul de muncă", a povestit femeia pentru „Kosmo".

Vestea morții

Joi dimineața, tatăl copilei adus la poliție pentru a viziona imaginile din Viena a spus că fetița din imagini nu este Danka.

La scurt timp a venit vestea morții copilei. Într-o declarație extraordinară, președintele sârb Aleksandar Vučić a anunțat că au fost arestate două persoane care au mărturisit că au ucis o fetiță.

„Avem vești proaste despre micuța noastră din Bor. Au fost arestați doi oameni care, după cum am înțeles, au mărturisit crima. Acum sunt conduși la locul în care au aruncat cadavrul", a spus Vučić.

A fost găsită și o mașină cu urme de sânge.

Ce s-a întâmplat

Doi bărbați au fost arestați după ce și-au mărturist crima. Este vorba de doi lucrători ai companiei de utilități Vodovod. Copila a fost lovită cu mașina și a murit. Cei doi i-au aruncat trupul la o groapă de gunoi.

La poliție au ajuns pe rând tatăl, mama și bunicul copilei. A fost nevoie de intervenția unui echipaj medical pentru că unuia dintre ei i s-a făcut rău la aflarea veștii.

Potrivit presei sârbe cei doi bărbați care și-au recunsocut fapta au fiecare 50 de ani și sunt angajați ai Societății de Utilități Publice „Vodovod”.

S. J. este suspectat că a lovit un copil de doi ani, Danka, cu vehiculul său oficial și a ucis-o. Apoi, împreună cu colegul său D. D., a pus cadavrul fetei în portbagajul vehiculului, după care au mers la groapa sălbatică de pe „Starobanjski put” de lângă Bor, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului, scrie Sarajevo Times.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net