Ritualul ciudat al Reginei Elisabeta. Ce nu face niciodată dimineața

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a are o rutină de dimineaţă zilnică demnă de un suveran de stat. Dacă alţi oameni se dau jos din pat şi fac un duş, pentru Regină lucrurile stau cu totul altfel.

Regina Elisabeta a II-a face doar baie în cadă, niciodată duş foto:AFp
Regina Elisabeta a II-a face doar baie în cadă, niciodată duş foto:AFp

Nu doar că are o echipă întreagă care se ocupă de mâncarea ei, de ce poartă şi de discursurile ei, Regina Elisabeta are şi oameni care îi pregătesc dis-de-dimineaţă o baie. Ea preferă să evite duşurile şi o cadă plină cu apă e felul în care vrea să se relaxeze după ce se scoală, a declat autorul Brian Hoey, conform mirror.co.uk.

Evident, nu e ea cea care îşi pregăteşte baie, ci o menanjeră, care ştie exact ce îi place Reginei.

„În timp ce Regina savurează prima ceaşcă de ceai a zilei, menanjera ei se duce în baia de lângă dormitorul suvernei şi umple cada cu apă, care trebuie să fie la temperatura potrivită, testată cu un termonetru. Apa nu trebuie să fie peste 18 cm”, a declarat Brian Hoey.

Cât se bucură Regina de baia de dimineaţă, stilista ei îi pregăteşte hainele pentru acea zi, iar apoi Elisabeta se îmbracă, îşi face părul şi coboară la micul dejun, la ora 8.30.

De ce insistă Regina Elisabeta să facă baie zilnic

Dar de ce preferă Regina o baie, care durează mult mai mult decât un duş? Explicaţia vine de la un alt expert regal, autorul Craig Brown, care a scris o carte despre sora Reginei, Prinţesa Margaret.

“Margaret făcea mereu baie pentru că ea şi alţi membri ai familie regale cred că duşurile sunt pentru oameni care se grăbesc să iasă pe uşă şi să ajungă la serviciu”, a spus acesta, la un moment dat, pentru W Magazine.

Cum vrea Prinţul Charles să arată baia lui de dimineaţă

Regina Elisabeta, alături de fiul ei, Charles foto: AFP
Regina Elisabeta, alături de fiul ei, Charles foto: AFP

Nu doar Regina Elisabeta are cerinţe speciale pentru ritualul de spălat. Fostul majordom Paul Burrell, care a lucrat cu Prinţesa Diana în anii 1990, a povestit că Prinţul Charles cere ca apa să fie călduţă, iar cada doar pe jumătate plină.

Fostul angajat al familiei regale a mai povestit că dopul trebuie să fie orientat într-o anumită directive, proapele să fie aranjate după indicaţiile date de Prinţ şi chiloţii lui nu trebuie să fie deloc şifonaţi.

Regina Elisabeta mănâncă acelaşi mic dejun de 70 de ani

Regina are cerinţe speciale şi pentru micul dejun, însă prima masă a zilei nu este una sofisticată. De 70 de ani, Elisabeta cere un singur lucru: cereale, de preferinţă marca Special K. Ea mai serveşte, de dimineaţă, gem cu pâine prăjită.

Totuşi, la anumite ocazii, ea optează pentru un mic dejun mai de “fiţe”, a povestit fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat în Casa Regală peste un deceniu.

”Regina adoră ouăle omletă cu somon afumat și puține trufe. Dar nu îi place să dea bani pe trufe proaspete și cere acest fel doar de Crăciun, când le primește cadou”, a dezvăluit Darren McGrady.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net