Diana Șoșoacă, cu botniță și icoane în Parlamentul European. A fost luată pe sus și dată afară VIDEO

Ultima actualizare:

Diana Șoșoacă a făcut scandal monstru în plenul Parlamentului European. A venit cu botniță și a urlat cât au ținut-o puterile ”In God we trust!”. Scenele au fost filmate de europarlamentari aflați în sală și care priveau uluiți circul făcut de Șoșoacă.  În cele din urmă a fost scosă cu forța din sală în timp ce continua să urle, spunând că a fost votată de români și are dreptul să vorbească.

Șoșoacă, scandal monstruos

image

În ședința de joi a Parlamentului European s-a dezbătut pe tema alegerii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat în fruntea Comisiei Europene. Ședința a fost brutal întreruptă de Diana Șoșoacă care a venit în plen cu botniță pe față și icoane.

Şefa PE, Roberta Metsola, a cerut ca Şoşoacă să fie scoasă din sală după ce a întrerupt de trei ori vorbitorii.

În imaginile postate pe rețelele sociale de reprezentantă a Spaniei, Șoșoacă intervenea peste cel de-al patrulea vorbitor, eurodeputata din Franța, Valerie Hayer de la Renew, încerca să-și prezinte discursul.

„Europarlamentarul român de extremă-dreapta Diana Șoșoacă, care s-a înfuriat și întrerupe sesiunea, este scoasă din plen.

Una dintre promisiunile sale este să aducă un preot care să „alunge demonii” din Parlamentul European”, scrie reprezentatnta Spaniei pe X.

Sacan del Pleno a la eurodiputada de extrema derecha rumana Diana Șoșoacă, que ha enfurecido interrumpiendo la sesión de réplica a VdL.Una de sus promesas es traer a un sacerdote para “sacar los demonios” del Parlamento Europeo. pic.twitter.com/v1CX9xBSa4

— María G. Zornoza (@MariaGZornoza) July 18, 2024

Șoșoacă: „In God we trust!”

Potrivit imaginilor distribuite de colegul de partid Luis Lazarus, Şoşoacă a ridicat o icoană, strigând ”In God we trust!”.

"I ask that the member is removed" - Metsola has heckling Romanian far-right MEP Sosoaca removed pic.twitter.com/v1nxfDi93s

— Nikolaus J. Kurmayer (@NKurmayer) July 18, 2024

Şi-a pus o botniţă şi a început să strige în limba engleză: ”Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români”.

A avut şi celebrul sac negru în care în timpul pandemiei afirma că erau puşi cei decedaţi din cauza Covid. Când cineva a încercat să-i ia sacul, ea a refuzat să-l dea, spunând că este proprietatea sa.

”Aţi omorât oameni”, a mai acuzat ea.

Şoşoacă a continuat apoi circul pe holurile PE. „Unde e suveranitatea noastră? Au decis pentru toți? De ce? Am o constituție, Constituția României. Am dreptul să vorbesc, tare și clar. Unde sunt drepturile noastre? Unde e justiția? Nu avem libertatea de exprimare, nu avem nimic. Avem o Europă care decide pentru toți. Nu suntem sclavi”, a spus Șoșoacă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net