Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și i-a insultat pe polițiști. Cu ce viteză a fost prinsă senatoarea. VIDEO

Ultima actualizare:

Diana Şoşoacă a fost prinsă de polițiști gonind cu 110 km/h, pe DN7, unde limita de viteză era de 40 km/h. Senatoarea a rămas fără carnet de conducere timp de 3 luni și a luat o amendă de aproape 1.500 de lei. Diana Șoșoacă a declarat că i s-a făcut o nedreptate și a făcut o transmisiune live, pe Facebook. 

Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere
Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere

Ce au declarat polițiștii 

Pe 10 martie, în jurul orei 11:59,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Diana Șoșoacă, prinsă în trafic 

Persoana în cauza era Diana Șoșoacă. Aceasta a început să le reproșeze polițiștilor că ar fi fost oprită intenționat, la "ordin politic", apoi a afirmat că nu ar fi depășit viteaza, pentru ca la final să-i ironizeze pe oamenii legii în legătură cu modul în care completează procesul verbal de constatare. Polițiștii i-au răspuns calm, i-au spus să se întoarcă la autoturismul ei și au închis geamul de la portiera mașinii de poliție.

Reacția S.O.S România

Partidul S.O.S. România, condus de senatoare, reclamă „o tentativă clară” de a împiedica desfășurarea campaniei electorală a Dianei Șoșoacă pe teritoriul României.

„Decizia Brigăzii Rutiere este bazată pe considerente politice și reprezintă un act abuziv, menit să blocheze participarea activă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul procesului democratic. Este inacceptabil ca instituțiile statului să fie folosite în mod abuziv pentru a influența negativ procesele electorale și pentru a submina democrația.

Partidul S.O.S. România condamnă ferm această acțiune și solicită o investigație transparentă de urgență asupra circumstanțelor în care a avut loc suspendarea permisului de conducere. Cerem ca responsabilii să fie trași la răspundere conform legii și să fie asigurată respectarea drepturilor democratice ale fiecărui cetățean."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net