Ce avere are Diana Șoșoacă. Câți bani încasează din Senat, dar și din avocatură

Diana Șoșoacă câștigă venituri substanțiale, în fiecare lună, de la Senat, potrivit declarației de avere. În plus, aceasta câștigă și din avocatură. Senatoarea mai deține și obiecte de artă și mai multe proprietăți. În prezent, se poate spune că este una dintre cele mai controversate figuri din politică.

Câți bani câștigă Diana Șoșoacă Foto: Inquam Photos Octav Ganea
Câți bani câștigă Diana Șoșoacă Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Ce salariu are Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai controversate figuri din peisajul politic românesc. S-a remarcat ca o contestatară a vaccinului anti-COVID și a purtării obligatorii a măștii în perioada pandemiei, dar și prin scandalurile multiple făcute în Parlament sau pe stradă, scrie RomâniaTV.net. După alegerea ei ca senator, notorietatea i-a crescut. Nu puțini sunt cei care sunt atrași de ideile ei și o susțin.

Potrivit ultimei declarații de avere, salariul pe care îl încasează Diana Șoșoacă este cu mult peste salariul pe care îl încasează un român de rând. Anual, din partea Senatului României, în conturile lui Șoșoacă intră 130.975 de lei, adică un salariu lunar de 10.914 lei, conform calculelor fanatik.ro. Se adaugă un venit de 14.200 lei de la cabinetul de avocatură.

Șoșoacă deține obiecte de artă și proprietăți

Diana Șoșoacă deține și mai multe obiecte de artă. Toate au fost dobândite de-a lungul timpului. Toate operele de artă menționate în declarația de avere însumează 5.000 de euro. De asemenea, senatoarea mai deține și diverse proprietăți. Diana Șoșoacă este proprietara a două apartamente situate în București, unul achiziționat în 1993 și altul în 2002. De asemenea, deține și mai multe terenuri intravilane și agricole în Vâlcea, Dâmbovița și Ilfov.

Ce venit are soțul Dianei Șoșoacă

Soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă, de profesie avocat, are un venit anual de 18.288 de lei, potrivit declarației de avere. Tot în declarația de avere, senatoarea Șoșoacă a menționat-o și pe fiica ei. Are venituri exclusive din alocațiile de stat. Lunar, fiica Dianei primește 3072 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net