Doi imigranți africani, eroi în Italia. Au salvat cinci persoane din „autocarul groazei”: „Auzeam oameni strigând, prinși printre fiare”

Boubakar Toure (27 de ani) și Godstime Erheneden (30 de ani), doi imigranți africani stabiliți în Italia, care lucrează ca muncitori la Fincantieri, au devenit eroi în seara tragică de marți. Ei au fost cei care au ajunși primii la locul unde un autocar plini de turiști a căzut de pe un pod și a luat foc.

Boubakar Toure (27 de ani) și Godstime Erheneden (30 de ani)
Boubakar Toure (27 de ani) și Godstime Erheneden (30 de ani) (Foto: X/Twitter)

Boubakar, care locuiește de 10 ani în Italia și Godstime, un sudor nigerian care îi este coleg de cameră, au reușit să salveze cinci persoane din autobuz. Aceștia erau la bucutărie și găteau când au auzit un zgomot puternic, despre care au crezut inițial că este un cutremur.

„Eram în bucătărie, găteam orez și am auzit un zgomot foarte puternic, am crezut că este un cutremur. Apoi prietenul meu, Godstime, a venit fugind și mi-a spus că a văzut un autobuz căzând de pe pasajul superior. Auzeam oameni strigând, prinși printre fiarele contorsionate. Cereau ajutor”, a mărutrisiti Boubakar Toure pentru Corriere della Sera.

Au intrat în autobuz și au scos mai mulți pasageri, printre care o fetiță de doi ani: „Era inconștientă, sper că trăiește. Sunt devastat, are vârsta fiului meu. E ca și cum l-aș fi pierdut pe el”, a spus Godstime, vizibil afectat.

Mireasă gravidă, moartă în luna de miere

Antonela și Marko Bakovic s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni (Foto: Facebook)
Antonela și Marko Bakovic s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni (Foto: Facebook)

Printre persoanele decedate în teribilul accident de marți se afla și Antonela Perkovic, o femeie din Croația, care era cu soțul ei, Marko Bakovic, în luna de miere. Moartea ei a fost confirmată de Ministerul de Externe croat, care a transmis condoleanțe familiei îndurerate. Se pare că tânăra era și însărcinată, potrivit tabloidului Daily Mail.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doar trei săptămâni și și-au dorit să își petreacă luna de miere la Veneția. Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viața lor s-a transformat într-o adevărată tragedie. Soțul femeii a supraviețuit și se află internat la un spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net