Patru români și-au pierdut viața în accidentul de lângă Veneția! Ce spune MAE despre tragedie

Întreg continentul a rămas șocat după ce s-a aflat despre tragedia de proporții care s-a produs în Italia, chiar marți seară. Un autocar plin de turiști din mai multe țări a căzut de pe un pod, iar în momentul impactului cu solul, a luat foc. Acum, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că printre victime se numără și 4 români!

21 de oameni au murit deja în accident / foto: Twitter
21 de oameni au murit deja în accident / foto: Twitter

Cu toții am rămas profund îndurerați în urma accidentului teribil care a avut loc chiar în această săptămână, marți seara, lângă Veneția, Italia. Un autocar plin de turiști din mai multe țări a căzut de pe un pod, iar în momentul în care a avut loc impactul cu solul, acesta a luat foc. Din cauza faptului că era vorba despre un autobuz electric, incendiul a fost foarte dificil de stins. Din nefericire, acum, cei de la Ministerul Afacerilor Externe (MAE) tocmai au anunțat că printre victime se numără și 4 români.

Potrivit celor de la observatornews.ro, cei de la Ambasada României la Roma, cât și Consulatul General al României la Trieste, s-au autosesizat în urma accidentului, așa că au cerut detalii suplimentare despre identitatea și cetățenia victimelor. Mai mult decât atât, se pare că echipă de la Consulatul General al României la Trieste a mers la fața locului de urgență, pentru a afla mai multe inormații despre persoanele implicate în acest accident teribil.

Patru români și-au pierdut viața în accidentul de lângă Veneția

Ei bine, se pare că în urma demersurilor pe care autoritățile române le-au făcut imediat după producerea accidentului, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că printre victimele accidentului se află și 4 români. Autoritățile țării noastre urmează să continue dialogul cu rudele celor decedați, pentru a putea asigura spirijin în vederea repatrierii trupurilor, în limita competențelor.

În autocar se aflau aproape 40 de turiști, iar dintre aceștia, din păcate, 21 deja și-au pierdut viața. Se pare că șoferul ar fi scăpat de sub control vehiculul, iar acesta ar fi virat spre dreapta, trecând fără probleme prin parapetul de protecție și plonjând în gol, aproximativ 10 metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net