Donald Trump, blocat pe Twitter timp de 12 ore. I-au fost șterse mai multe mesaje


    Trump s-a ales cu contul de Twitter blocatFoto: Getty
Trump s-a ales cu contul de Twitter blocatFoto: Getty

Donald Trump pierde pe toate fronturile, inclusiv pe Twitter, locul lui preferat de postat mesaje controversate. Twitter a înlăturat mai multe mesaje publicate miercuri (6 ianuarie) de Donald Trump, în care preşedintele reacţiona la violenţele de la Capitoliu. Ulterior, a anunţat că i-a blocat contul pentru 12 ore.

Printre mesajele eliminate s-a aflat şi înregistrarea video publicată după-amiază în care Trump se adresa susţinătorilor lui.  A fost şters şi mesajul în care el spunea că vicepreşedintelui Mike Pence îi lipseşte curajul de a face ceea ce este necesar. Pence prezida sesiunea Congresului în care urma să fie certificată alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA.

Blocarea temporară a contului reflectă încălcarea regulilor platformei de socializare, a transmis compania.

Patru persoane au murit în urma protestelor

Facebook şi YouTube au înlăturat de asemenea clipurile lui Trump cu susţinătorii lui. Protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump miercuri (6 ianuarie), în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au devenit violente la scurt timp, potrivit news.ro.

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi câteva zeci de persoane au fost reţinute. Patru persoane au murit în urma violențelor.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg