Donald Trump s-a oferit să-și sărute suporterii veniți la miting, în ziua în care a aflat că nu mai are Covid!


    Donald Trump s-a întâlnit cu suporterii din FloridaFoto: AFP
Donald Trump s-a întâlnit cu suporterii din FloridaFoto: AFP

Delir absolut! Donald Trump (74 de ani) s-a oferit să își sărute pe obraz suporterii veniți la mitingul său din Florida, luni seara (12 octombrie). Președintele SUA i-a anunțat că nu mai este infectat cu Covid-19, deci nu mai este nici contagios. La mitingul lui Trump, cei mai mulții dintre suporterii veniți să îl susțină nu au purtat mască.

Mai mult, acum Donald Trump se consideră complet imun la coronavirus. Președintele fără mască a declarat că se simte „atât de puternic”  și că este sănătos și energic în urma spitalizării sale. Trump i-a făcut pe suporteri să râdă atunci când le-a zis că îi poate săruta pe „bărbaților și femeilor frumoase” din audiență pentru a-și dovedi sănătatea și a le mulțumi pentru sprijin. Mulți experți consideră că Florida este un stat pe care Trump trebuie să îl câștige obligatoriu.

Infectat cu Covid-19, după ce a râs de cei care poartă mască

După începerea pandmeiei, actualul președinte american a scăzut în sondaje, din cauza modului în care a gestionat lupta contra coronavirusului. Cu doar o zi înainte să fie diagnosticat cu Covid-19, el a râs de contracandidatul lui, Joe Biden, pentru că poartă mască. S-a declarat de multe ori anti-mască și consideră că virusului nu este atât de grav, deși SUA a fost una dintre cele mai afectate țări, cu peste 200.000 de morți până acum.

Știrile de luni despre rezultatele testului COVID-19 ale președintelui vin la câteva zile după ce Casa Albă nu a reușit să furnizeze nicio actualizare a stării de sănătate a lui Trump după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în urmă cu 11 zile, potrivit The Sun

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg