Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow din Londra

Click! publică imagini cu cele două avioane care s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow din Londra. Din primele informații, coliziunea a fost una minoră și nimeni nu a pățit nimic.

Avioanele Icelandair și Koreanair s-au ciocnit ușor, astfel că nu au fost înregistrate victime. Pasagerii aflați la bord au trecut printr-un moment de neliniște, însă totul s-a terminat cu bine.

Purtătoarea de cuvânt a aeroportului Heathrow, acolo unde a avut loc incidentul, "serviciile de urgență au fost mobilizate pentru un incident în care au fost implicate două aeronave", citează AFP.

„Nu au fost raportați răniți, dar serviciile de urgență se află la fața locului pentru a se asigura că toți pasagerii și echipajul sunt în siguranță", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

După acest incident, pasagerii sunt rugați să își verifice zborurile, chiar dacă nu au fost înregistrate perturbări ale traficului aerian.

Jurnalistul Dan Sabbagh a scris pe Twitter, în spirit de glumă: „cred că e o problemă cu avionul în care mă aflu, da, este Heathrow”, în contextul în care pe geam se puteau observa mașinile de poliție și salvările venite la fața locului.

Unul dintre cele două avioane implicate în incident este un Boeing 757-200, vechi de 22 de ani, înregistrat pe cursa Reykjavik, Islanda - (KEF) către Londra (LHR).

Celălalt avion implicat în incident este o aeronavă coreeană Boeing 777-300ER (B77W), veche de 13 ani, care se grăbea să se întoarcă spre Seoul din Londra.

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg