Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow din Londra

Ultima actualizare:

Click! publică imagini cu cele două avioane care s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow din Londra. Din primele informații, coliziunea a fost una minoră și nimeni nu a pățit nimic.

Avioanele Icelandair și Koreanair s-au ciocnit ușor, astfel că nu au fost înregistrate victime. Pasagerii aflați la bord au trecut printr-un moment de neliniște, însă totul s-a terminat cu bine.

Purtătoarea de cuvânt a aeroportului Heathrow, acolo unde a avut loc incidentul, "serviciile de urgență au fost mobilizate pentru un incident în care au fost implicate două aeronave", citează AFP.

„Nu au fost raportați răniți, dar serviciile de urgență se află la fața locului pentru a se asigura că toți pasagerii și echipajul sunt în siguranță", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

După acest incident, pasagerii sunt rugați să își verifice zborurile, chiar dacă nu au fost înregistrate perturbări ale traficului aerian.

Jurnalistul Dan Sabbagh a scris pe Twitter, în spirit de glumă: „cred că e o problemă cu avionul în care mă aflu, da, este Heathrow”, în contextul în care pe geam se puteau observa mașinile de poliție și salvările venite la fața locului.

Unul dintre cele două avioane implicate în incident este un Boeing 757-200, vechi de 22 de ani, înregistrat pe cursa Reykjavik, Islanda - (KEF) către Londra (LHR).

Celălalt avion implicat în incident este o aeronavă coreeană Boeing 777-300ER (B77W), veche de 13 ani, care se grăbea să se întoarcă spre Seoul din Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net