Fiul lui Lionel Richie a fost arestat pe aeroport. A amenințat că detonează o bombă

image
Milo, fiul lui Lionel Richie, care este fotomodel, a susţinut că posedă o bombă

Fiul lui Lionel Richie, fotomodelul Milo, a fost arestat pe aeroportul Heathrow din Londra. El a susţinut că are o bombă în geantă pe care voia să o detoneze în avion.

Fiul lui Lionel Richie (69 de ani), fotomodelul Milo, a fost arestat sâmbătă dimineaţa pe aeroportul Heathrow din Londra. Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, în vârstă de 24 de ani, a lovit şi un agent de securitate în timpul incidentului care a avut loc la terminalul 5.

Agenţii Scotland Yard au confirmat că un bărbat a fost reţinut pentru că a informat în mod fals că deţine o bombă şi pentru violenţă, dar nu şi că acesta ar fi fiul lui Lionel Richie. Milo este unul dintre cei doi copii ai legendarului cântăreţ Lionel Richie pe care îi arr din căsătoria cu dansatoarea Diane Alexander. Celălalt copil este Sofia Richie, de 20 de ani, care este de asemenea fotomodel. Lionel Richie şi Diane Alexander s-au despărţit când Miles avea opt ani şi Sofia patru. Fotomodelul Miles Brockman Richie, căruia i se spune Milo, a fost arestat sâmbătă pe aeroportul Heathrow din Londra pentru că a susţinut că avea o bombă şi pentru lovirea unui agent de securitate.

image
Milo, fiul lui Lionel Richie, care este fotomodel, a susţinut că posedă o bombăFoto: Instagram
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE