După ce au ucis-o și au tăiat-o în bucăți, i-au ascuns capul în oala cu supă

Ultima actualizare:

Aceasata este povestea tragică a unui tânăr model din Hong Kong! Marți, pe 21 februarie, Abby Choi, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută. Câteva zile mai târziu, într-o casă închiriată din Tai Po, o suburbie din Hong Kong, au fost găsite, în frigider, părți din trupul ei dezmembrat.

Abby Choi a fost ucisă și tăiată în bucăți chiar de către fostul ei soț (foto: Instagram)
Abby Choi a fost ucisă și tăiată în bucăți chiar de către fostul ei soț (foto: Instagram)

Abby Choi, influenceriță și model din Hong Kong, are sute de mii de fani online și a apărut recent pe copertele revistelor Vogue China și L'Officiel Monaco. Pe 21 februarie, tânăra a fost dată dispărută după ce cei dragi au devenit îngrijorați că a plecat să își ia unul dintre copii și nu s-a mai întors.

După zile de căutări, săptămâna trecută, anchetatorii au confirmat că Abby a fost ucisă chiar de persoanele apropiate ei! Rămășițele i-au fost găsite într-o unitate de închiriere din districtul Tai Po, care se afla pe numele fostului ei socru, Kwong Kau, și fusese recent închiriată.

Unitatea a fost în cea mai mare parte nemobilată, cu pânză care acoperea pereții și ferestrele. Anchetatorii au susținut că încăperea a fost pregătită special pentru ca ucigașii să scape de cadavru. Sâmbătă, autoritățiile au anunțat că i-au descoperit rămășițele în frigider, iar, ulterior, capul și mai multe coaste au fost găsite în oala cu supă, relatează tabloidul american New York Post.

Fostul soț, tatăl și fratele acestuia sunt acuzați de crimă

Fostul soț al modelului, Alex Kwong (28 de ani), a fost acuzat de crimă, duminică, împreună cu fratele Anthony Kwong și tatăl lor Kwong Kau. Au apărut apoi în fața instanței, iar toți trei riscă închisoarea pe viață. Totodată, mama fostului partener a fost acuzată de obstrucţionarea justiţiei prin distrugerea de probe. Celor patru li s-a refuzat cauțiunea.

O examinare medico-legală a descoperit o gaură în partea din spate a craniului. „Credem că victima a fost atacată în timp ce se afla în vehiculul care a transportat-o până la casă, şi că era deja inconştientă la sosire”, a declarat inspectorul poliției, Alan Chung Nga-lun, într-o conferință de presă, duminică.

Pe lângă rămășițe, autoritățile au găsit în unitatea închiriată, un fierăstrău electric, un tocător de carne, pelerine de ploaie și mănuși. „Apartamentul a fost amenajat meticulos de ucigași cu sânge rece”, a mai adăugat acesta.

Abby Choi s-a căsătorit cu Alex Kwong, în 2012, când avea 18 ani. Cuplul a avut doi copii împreună înainte de a divorța. În ciuda faptului că au pus capăt căsniciei lor, tânăra l-a ajutat financiar pe Kwong și familia sa. Abby mai avea două surori mai mici și provenea dintr-o familie înstărită care administra o companie de construcții cu relații în China continentală.

Anterior, aceasta îl ajutase pe fostul ei cumnat, Anthony Kwong, să-și cumpere propria casă. El a fost și șoferul ei personal, distribuind adesea imagini cu cei doi pe rețelele de socializare. Tânăra a cumpărat, de asemenea, o casă folosită de întreaga familie Kwong - un apartament de lux cu patru dormitoare, de 169 de metri pătrați, în cartierul exclusiv Kandoorie Hill din Hong Kong. Poliția spune că, în ciuda faptului că locuința a fost plătită de ea, aceasta a fost înregistrată pe numele tatălui lui Alex Kwong, Kwong Kau, pentru a evita o factură mare a taxei de timbru.

Recent, Abby a decis să vândă proprietatea, promițând familiei Kwong că le va găsi o nouă casă. Dar familia a fost supărată de această mutare. Polițiștii cred acum că moartea ei este legată de disputele financiare, argumentând că acesta ar putea fi motivul principal.

În 2016, tânara s-a căsătorit cu Chris Tam, care i-a fost partener până a decedat. De asemenea, au avut doi copii împreună. Tam este fiul fondatorului unui restaurant popular și unei companii din Hong Kong, Tam Jai International. S-a raportat că mama lui Abby și Tam au avut grijă de cei patru copii ai ei. După moartea soției sale, Tam a spus că a fost „recunoscător” că a petrecut timpul pe care l-a avut cu Abby, descriind-o ca fiind „o persoană bună”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net