Ea e sosia lui Kate Middleton. A fost chelneriță, iar acum a ajuns să câștige mii de euro: «Uneori lucrez doar 10 minute»

Heidi Agan, în vârstă de 41 de ani, din Northamptonshire, este sosia lui Kate Middleton. Femeia seamănă izbitor cu ducesa de Cambridge. Deși se bucură că este asemănată cu ea, aceasta a povestit că a avut parte și de întâmplări neplăcute.

image
Heidi Agan seamănă perfect cu ducesa Foto: Instagram

Heidi Agan este căsătorită cu pictorul și decoratorul Russ și este mama a doi copii, fată și băiat, Blake, de 20 de ani, fiicei Abi, de 12 ani.

«Eram chelneriță când Kate și William s-au logodit în 2010 și clienții întotdeauna spuneau că semăn cu ea.

Era în principal asemănarea la păr și la ochi. Clienții au început să ceară să fie serviți de „ducesă” și să facă poze cu mine M-a făcut să mă gândesc: „De ce să nu încerc să fac ceva cu asta?” Așa că am căutat pe google agenții de casting pentru sosii ale celebrităților – și am fost imediat înscrisă.

Patru zile mai târziu, am primit primul meu loc de muncă  în calitate de „Kate” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Nu aveam nicio idee, dar am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut. Ca mamă singură la acea vreme, nu credeam la început că poți trăi din asta.

Dar până în 2013 am putut să renunț la slujbă și să fac din „fiind Kate” cariera mea cu normă întreagă. Nu erau doar banii – în mod esențial, însemna să petrec mai mult timp cu copiii mei. A fi liber profesionist îmi dă libertate», a povestit Heidi Agan.

Sosia lui Kate Middleton face sacrificii pentru a arăta ca ducesa

stanga
dreapta
sosia lui kate middleton jpg
sosie kate middleton jpg
heidi agan jpg
kate middleton sosie jpg
heidi agan 2 jpg

Foto: Instagram

Salariile depind de job, uneori lucrează doar 10 minute, alteori toată ziua. Deci poate fi vorba de sute de euro sau chiar de mii. De asemenea, femeia a povestit că i-a studiat toate manierele, că se îmbracă la fel ca ea, chiar și machiajul și tunsorile sunt similare. Nu e la fel de înaltă ca ducesa de Cambridge, însă dacă poartă tocuri nimeni nu observă diferența.

«Uneori lucrez doar 10 minute, dar pot să lucrez și o zi întreagă. I-am studiat manierele și vocea și i-am exersat fluturarea în oglindă.

Cumpăr replică de haine din China, în jur de 20-150 de lire sterline per ținută Kate, alegând unele memorabile, cum ar fi rochia de logodnă pe care a purtat-o ​​de mai multe ori. Am câteva haine LK Bennett, dar 300 de lire sterline este bugetul meu maxim pentru un articol vestimentar.

Îmi coafez singură părul și am stăpânit machiajul clasic și natural pe care Kate Middleton îl preferă. Dar în viața privată mă îmbrac în blugi și un hanorac.

Când Kate s-a tuns în scări la fel am făcut și eu, și am urât-o absolut. Cred că și ea, sincer, pentru că nu a mai revenit la acea tunsoare de de atunci. Kate Middleton are o siluetă de invidiat, așa că este greu să rămâi într-o formă similară, mai ales fără antrenorii ei personali și piscina palatului»,  a mai povestit ea, potrivit Mirror.

Heidi Agan e mândră de asemănarea cu Kate Middleton, însă a avut parte și de experiențe neplăcute din această cauză.

«Adesea sunt oprită pentru selfie-uri și confundat cu ducesa. Am avut parte și de experiențe înfricoșătoare. Am fost urmărit acasă o dată. Cel mai greu a fost să mă ocup de oamenii care m-au hărțuit pe internet, care urăsc familia regală și spun că nu arăt ca Kate, dar am învățat să trec peste. Odată, cineva a postat o amenințare cu moartea, dar Facebook s-a ocupat rapid de ea», a mai povestit sosia lui Kate Middleton. 

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
IMG 0810 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png