El este Hulk în varianta reală! Brazilianul Valadir Segato își riscă viața pentru a deveni cel mai musculos om

Ultima actualizare:

    Valadir își riscă viața pentru a deveni faimosSursă foto: Instagram Valadir Segato
Valadir își riscă viața pentru a deveni faimosSursă foto: Instagram Valadir Segato

Valadir Segato, un brazilian puțin trecut de 50 de ani, continuă să șocheze o lume întreagă! Culturistul își injectează catități industtriale de ulei în bicepși și pectorali pentru a deveni Hulk în viața reală.

Brazilianul Valdir Segato este dispus să facă sacrificii extreme și gesturi necugetate pentru a ajunge la forma fizică pe care și-o dorește. Brazilianul visează să aibă mușchii personajului Hulk și, pe lângă orele petrecute la sală,își injectează ulei în bicepși și pectorali.

@valdirsegatooficial ♬ som original - userValdir Synthol Oficial

În ciuda faptului că medicii i-au sugerat să renunțe la injecții pentru că își pune viața în pericol, Valdir nu dorește să îi asculte.Culturistul se mândrește cu faptul că este comparat cu Hulk și Arnold Schwarzenegger!https://www.tiktok.com/@valdirsegatooficial/video/7017388750703447301?se... În tinerețe era extrem de slab și a căzuse în patima drogurilor,însă viața i s-a schimbat radical după ce a descoperit pasiunea pentru sport,susține bărbatul devenit vedetă pe Tik-Tok.

Prietenii culturistului se tem pentru viața lui

Prietenii bărbatului își fac griji pentru el,însă sunt conștienți că nu îl pot determina să renunțe obiceiul bizar. "Chestia cu uleiul esteo prostie. "El crede că este bine, iar eu în calitate de prieten bun prefer să nu îmi exprim părerea,dar în adâncul sufletului mi-aș dori să se oprească din asta. Este riscul pe care și-l asumă pentru ca devină faimos", a declarat Fernando Carvalho da Silva, prietenul său cel mai bun.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg