Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în comă! Ce probleme de sănătate are

Ultima actualizare:

Fostul premier italian Silvio Berlusconi (86 de ani) se află la terapie intensivă, la spitalul San Raffaele din Milano, a anunțat miercuri un membru al anturajului său pentru Reuters.

Silvio Berlusconi a fost internat în spital (Foto: GettyImages)
Silvio Berlusconi a fost internat în spital (Foto: GettyImages)

Silvio Berlusconi, internat într-un spital din Milano

Silvio Berlusconi se află internat la o unitate de chirurgie cardiacă. Magnatul a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, fiind externat chiar săptămâna trecută din spital.  Într-un mesaj publicat pe rețeaua socială Twitter, din 31 martie, după ce s-a întors acasă de la spital, Berlusconi le-a mulțumit „tuturor celor care au vrut să trimită un gând sau un mesaj călduros în aceste zile”. El a spus că s-a întors deja la muncă „pregătit și hotărât să fac treabă bună, așa cum am făcut-o întotdeauna în țara pe care o iubesc”.

Azi dimineață, a fost internat din nou, pe fondul unor „probleme cardiovasculare”, care se pare că sunt mai grave decât se credea. El a fost supus unei tomografii computerizate (CT) și urmează să i se facă investigații mai amănunțite, potrivit presei italiene. 

Conform agenției de presă Ansa, citată de news.ro, fostul premier italian s-ar afla într-o „stare stabilă”. Zilele trecute, Berlusconi a făcut o vizită la spital pentru niște controale de rutină, însă medicii l-au lăsat să plece acasă. 

A suferit și de COVID-19

În septembrie 2020, Silvio Berlusconi a suferit de COVID-19 și a rămas cu sechele de atunci, fiind internat în 2021 timp de trei săptămâni, din cauza complicațiilor pe termen lung cauzate de coronavirus.

Lui Silvio Berlusconi i-a fost montat un stimulator cardiac, în urmă cu mai mulți ani. De asemenea, în anul 2016, politicianul, al cărui partid Forza Italia face parte din coliția ce susține guvernul condus de premierul Georgia Meloni, a suferit o operație pe cord deschis, iar în primăvara anului 2019 a suferit o intervenție chirurgicală pentru ocluzie intestinală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net