George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como. Prețul este de 10 ori mai mare decât la achiziție

George Clooney își vinde faimoasa vilă situată lângă Lacul Como și pe care o deține de 21 de ani, relatează People, care citează săptămânalului italian Oggi. Vila Oleandra, deţinută de actorul în vârstă de 62 de ani, este în prezent scoasă la vânzare și de data aceasta chiar este real, scriu jurnaliștii locali. Clooney deține vila din 2002 și când a cumpărat-o în zonă a avut loc un adevărat boom imobiliar. 

image

George Clooney a cumpărat vila cu 10 milioane de dolari

Celebrul actor, care a devenit între timp membru activ al comunității locale, a cumpărat Vila Oleandra, de 3.000 de metri pătrați, de la familia Heinz, producătoare a cunoscutului ketchup, pentru 11,7 milioane de euro (circa 10 milioane de dolari), potrivit The Washington Post, care a relatat că sosirea starului la Lacul Como a dus la un boom imobiliar în care preţurile solicitate s-au dublat, potrivit primarului din Laglio.

Construită în secolul al XVIII-lea, Vila Oleandra are 25 de camere, o piscină, un garaj uriaş, o sală de sport și un teren de tenis.

vila clooney 2 jpg

Ulterior, Clooney a cumpărat o proprietate adiacentă, făcând din aceasta "una dintre cele mai mari case private din zonă".

Estimările privind preţul proprietăţii deţinute de actor - care s-a căsătorit cu avocata Amal Clooney în 2014 şi a devenit tatăl gemenilor Alexander şi Ella în iunie 2017 - sunt în prezent de până la 100 de milioane de dolari.

Motivul vânzării

Actorul George Clooney, împreună cu soția și gemenii lor au petrecut multe vacanțe la proprietatea de pe Lacul Como.

Lacul Como este un loc foarte special pentru actor la nivel personal: aici, a întâlnit-o pentru prima dată pe soţia sa Amal, în 2013, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat în 2017 publicaţiei The Hollywood Reporter.

Actorul s-a implicat foarte mult în problemele comunității. La inundațiile care au avut loc în 2021, când zona a fost afectată de ploi abundente și alunecări de teren, Clooney a ajutat rezidenții. A venit în persoană la primărie și împreună cu autoritățile au stabilit un plan pentru ajutorarea comunității.

lacul como jpg

De-a lungul anilor, George a găzduit mai mulţi prieteni celebri la vilă sa de pe Lacul Como.

În 2004, distribuţia filmului Ocean's Twelve, în care juca George, a vizitat vila. Apoi, în 2018, Jennifer Aniston a stat la proprietate în timp ce filma comedia Murder Mystery. Emily Blunt şi John Krasinkski s-au căsătorit acolo în 2010. Krasinski a dezvăluit pentru Elle în 2016 cum George a oferit proprietatea sa cuplului: „Abia la a patra întrebare am spus da. Pentru că de primele trei ori m-am gândit, nu se poate să fie serios", a spus el.

Se pare însă că motivul pentru care Amal şi George Clooney vor renunța la această casă ar fi paparazzi care, de-a lungul timpului, ar fi escaladat gardul proprietăţii pentru a obţine imagini cu familia şi invitaţii săi, scrie presa din Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net