George Clooney și soția sa, fabuloși la o gală prestigioasă. Amal a furat toate privirile, într-o rochie din paiete

George Clooney şi soția sa, Amal, au fost printre personalităţile care au fost prezente duminică, 4 decembrie, la Centrul Kennedy din Washington. Celebrul star de la Hollywood a primit un prestigios premiu cultural în prezenţa preşedintelui Joe Biden.

George Clooney, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Amal, avocat specializat în apărarea drepturilor omului, au furat toate privirile la evenimentul din Washington, unde starul din "Ocean's Eleven", "Michael Clayton” sau ”Up in the Air” a fost printre cei care au primit o recunoaştere importantă.

„Eu, care am crescut într-un orăşel din Kentucky, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aşezat într-o zi la balconul celor omagiaţi în Centrul Kennedy. A fi menţionat alături de restul acestor artişti incredibili este o onoare", a spus actorul într-un comunicat de presă, potrivit AFP.

Clooney și soția sa au strălucit la evenimentul din Washington

George Clooney și partenera sa au fost în centrul atenției și s-au făcut remarcați prin ținutele elegante. Starul de la Hollywood a ales să poarte un costum negru, elegant, pe care l-a asortat cu o cămașă albă.

Soția lui Clooney, Amal, a îmbrăcat o rochie lungă, mulată pe corp, realizată din paiete. Poșeta cu sclipici și o brățară supradimensionată au fost accesoriile ce i-au pus în valoare ținuta, scrie The Daily Mail.

Seară de gală în SUA. La eveniment a participat și Joe Biden

Pe lângă George Clooney și soția sa, numeroase vedete de la Hollywood şi crema Washingtonului au sărbătorit la eveniment cariera cântăreţei de soul Gladys Knight, a dirijoarei şi compozitoarei de origine cubaneză Tania Leon şi a cântăreţei evanghelice de gospel Amy Grant la gala ajunsă la cea de-a 45-a ediţie.

Preşedintele Joe Biden şi soţia sa Jill, precum şi vicepreşedinta Kamala Harris şi soţul ei Douglas Emhoff, au fost invitaţi să participe la această gală prestigioasă.

Premiaţii au participat anterior la o recepţie privată la Casa Albă, după o cină organizată sâmbătă seara la Departamentul de Stat, în prezenta şefului diplomaţiei americane Antony Blinken, scrie Adevărul.

Nume importante au fost premiate la evenimentul la care au strălucit George Clooney și soția sa

Supranumită „împărăteasa muzicii soul", Gladys Knight, în vârstă de 78 de ani, s-a declarat „infinit mişcată" de premiul primit. „Devotamentul Centrului Kennedy pentru artă este de neegalat şi sunt foarte recunoscătoare", a spus vedeta.

Cântăreţul şi filantropul Bono şi trupa sa U2 au fost, de asemenea, onorați pentru hituri legendare precum "Sunday Bloody Sunday", "Desire" şi "With or without you".

Amy Grant, în vârstă de 62 de ani, a fost prima cântăreaţă de muzică creştină care a câştigat un disc de platină şi şase premii Grammy. Prima vedetă a muzicii creştine recunoscută de Centrul Kennedy, Amy a spus că „niciodată, în visele ei cele mai nebuneşti" nu s-a aşteptat să primească acest premiu.

„De-a lungul anilor, i-am văzut pe mulţi din eroii mei celebraţi de colegii lor artişti, mereu emoţionată de capacitatea filmelor şi a muzicii de a ne aduce împreună şi de a găsi ce e mai bun în noi", a spus ea într-un comunicat de presă.

Ceremonia la care George Clooney și soția sa au strălucit va fi difuzată pe toate canalele importante din SUA pe 28 decembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
sebastian ghiorghiu jpg
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png