Halloween sângeros! Peste 150 de morți la Seul, majoritatea adolescenți, într-o baie de mulțime. Video cu impact emoțional

Ultima actualizare:

Preşedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol a declarat duminică că busculada care a ucis cel puţin 151 de persoane, dintre care 19 cetăţeni străini, este "un dezastru care nu ar fi trebuit să se întâmple".

De asemenea, poliţia a anunţat că a primit rapoarte despre dispariţia a 350 de persoane.

Preşedintele Coreei de Sud, Yoon Suk-yeol, a anunţat o perioadă de doliu naţional până când consecinţele dezastrului vor fi ţinute sub control.

„Mă doare inima şi mă străduiesc să lupt cu durerea”, a spus el, adăugând că se simte „responsabil pentru viaţa şi siguranţa oamenilor”.Oficialii sunt acum instruiţi să efectueze o revizuire de urgenţă a tuturor sărbătorilor de Halloween şi a altor festivităţi locale, scrie adevărul.ro.

Preşedintele american Joe Biden a transmis cele mai profunde condoleanţe, calificând drept tragic incidentul."Jill şi cu mine transmitem cele mai profunde condoleanţe familiilor care şi-au pierdut pe cei dragi în Seul. Ne întristăm alături de poporul Republicii Coreea şi le transmitem cele mai bune urări pentru o recuperare rapidă tuturor celor care au fost răniţiAlianţa dintre ţările noastre nu a fost niciodată mai vibrantă sau mai vitală, iar legăturile dintre oamenii noştri sunt mai puternice ca niciodată. Statele Unite sunt alături de Republica Coreea în această perioadă tragică", a subliniat preşedintele american.

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi-a exprimat şocul faţă de numărul mare al deceselor."Cele mai profunde simpatii pentru familiile şi prietenii victimelor accidentului oribil din Coreea de Sud", a scris politicianul belgian pe Twitter. El le-a urat răniţilor însănătoşire grabnică."UE vă sprijină în solidaritate".

Citește continuarea pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net