Iarna o poate ucide în propria casă!

Iarna asta o poate ucide! Britanica Vicki Noble, 55 de ani, este disperată, după ce preţul la energie a explodat în ultimele zile, din cauza unei afecţiuni extrem de rare de care suferă şi care afectează doar 0,05% din populaţie. Dacă viscolul o loveşte în faţă, ea nu mai poate respira.

Vicki Noble, 55 de ani, are  o reacţie alergică violentă  dacă nu menţine temperatura  de 21-24 grad
Vicki Noble, 55 de ani, are o reacţie alergică violentă dacă nu menţine temperatura de 21-24 grad

Noble este alergică la temperaturile scăzute şi este obligată să rămână în casă în fiecare iarnă. Din cauza scumpirilor din ultima vreme la energie ea a făcut un apel disperat la autorităţile din Broadstairs, Kent, să o ajute pentru a menţine temperatura din casa ei şi în următoarele zile când meteorologii britanici au anunţat o răcire bruscă a vremii şi ninsoare abundentă.

Vicki Noble are alergie la iarnă

Vicki Noble, de 55 de ani, a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că a fost diagnosticată cu ”alergie la iarnă” în 2014, după ce s-a dus cu urticarie pe întreg corpul la medicul de familie.

”Sunt obligată să menţin temperatura din casă la 21-24 de grade, altminteri mă umplu toată de iritaţie pe piele şi simt că nu mai pot respira. A trebuit să fac economie la energie şi am chemat salvarea de mai multe ori în ultimele săptămâni. Nu mai pot merge nici până la supermarket şi îmi comand la domiciliu mâncarea pentru că o simplă rafală de vânt în plină figură îmi poate fi fatală”, a povestit femeia.

Pielea i se umple de iritaţii  din cauza frigului din casă
Pielea i se umple de iritaţii din cauza frigului din casă

Vicki Noble trăieşte un coşmar

Vicki Noble a observat că reacţiile alergice s-au acutizat în ultima vreme şi nu mai tolerează temperaturile sub 10 grade aşa cum o făcea în urmă cu cinci ani. Vicki nu mai poate bea apă de la frigider, nu poate atinge gheaţa şi nu mai poate scoate alimentele din congelator pentru că toate acestea îi provoacă urticarie la nivelul mâinilor, antebraţelor, feţei, pieptului şi îi apar umflături roşii în jurul buzelor şi pe limbă.

În cazul unui şoc hipotermic cauzat de un bulgăre de zăpadă sau de temperaturi de sub 0 grade, Noble simte că se sufocă şi nu îşi revine decât după 2-3 ore după ce temperatura interioară a corpului se echilibrează. Ea nu poate face duş decât cu apă fierbinte, pentru că un contact pe piele cu apa rece sau călduţă îi poate fi fatal.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net