Imagine rară cu miliardarul Dan Petrescu, soția și fiul, morți în accidentul aviatic din Milano. În tragedie s-a stins și un copilaș

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu, Dănuț și Regina au murit împreună în zbor spre SardiniaFoto: radu-turdor.ro
Dan Petrescu, Dănuț și Regina au murit împreună în zbor spre SardiniaFoto: radu-turdor.ro

Tragedie fără margini! Miliardarul Dan Petrescu, cel mai bogat român, a murit duminică (3 octombrie) într-un accident aviatic în Italia, alături de fiul Dănuț și de soția Regina.

Jurnalistul Radu Tudor a publicat pe site-ul său o imagine cu familia Petrescu, îmbrățișați și fericiți. Acesta a fost o persoană discretă, care nu i-a expus pe cei dragi, astfe că nu există numeroase astfel de fotografii cu el și familia lui în spațiul public. 

În tragedia aviatică de la Milano s-a stins și un copil de numai un an și 9 luni. Potrivit presei din Italia, victimele sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de 34 de ani, născută în Franța, și fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020. În tragedie s-a stins și Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și totodată bunica lui Rafael. Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, de 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Avionul s-ar fi prăbușit la 5 minute după decolare, în apropiere de Milano. Tragedia s-a soldat cu moartea celor şapte pasageri şi a pilotului. Potrivit presei italiene, aparatul de zbor era înmatriculat în România. Aeronava, un Pilatus PC-12 care a decolat de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Olbia, s-a prăbuşit la  puțin timp după decolare, duminică după-amiază, la San Donato Milanese, localitate situată la sud-est de Milano.

image
image
image
image
image
image
inghetata jpg
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
femeie jpg
Nivel scăzut de serotonină simptome jpeg
Rugăciune cu biblia. Foto Daniel Guță
Tineri telefon FOTO Shutterstock jpg