Imaginea care a emoționat toată România! Antrenorul de la SCM Zalău strânge în braţe un urs de pluş al fiicei sale, la înmormântare

Ultima actualizare:

Serbia și-a îngropat victimele masacrului din școală, în a doua zi de doliu național. Patru copii şi paznicul unității de învățământ au fost conduși pe ultimul drum. Printre ei, se afla și fiica antrenorului de volei din Zalău, Eva, fetița de 13 ani. 

Fetița de 13 ani, condusă pe ultimul drum

Antrenorul strângea în braţe ursulețul de pluș al fiicei sale Foto: Observatornews.ro
Antrenorul strângea în braţe ursulețul de pluș al fiicei sale Foto: Observatornews.ro

Fetița de 13 ani, condusă pe ultimul drum

Fetiţa de 13 ani, ucisă cu sânge rece de colegul său, cu puţin timp înainte de ore, a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi. Nimic nu poate alina suferinţa părinţilor, scrie Observatornews.ro. În timpul slujbei, fostul jucător de volei, antrenor acum în România, şi-a ţinut strâns de mână soţia. Antrenorul Dragan Kobiljski strângea în braţe și un ursuleț de pluş care a fost al fetiței sale. 

,,Cât de mare ai fi fizic, cred că o chestie de asta nici nu poate fi descrisă nici măcar în cuvinte, dar să ţi se întâmple. Absolut toată lumea vrea să vină să-şi susţină antrenorul", a spus Adrian Feher, managerul echipei de volei din Zalău, scrie Observatornews.ro. 

,,Suntem alături de el şi, vă rog să mă credeţi, că pe toţi ne-a marcat foarte foarte tare", a spus administratorul municipiului Zalău.

Împietriți de durere au fost și jucătorii. Au avut meci vineri, unde au purtat tricouri cu chipul fetiţei antrenorului. Pe teren, au ţinut şi un moment de reculegere. ,,Nu puteau să dea în minge, nu puteau să joace, nu s-au putut antrena zilele acestea", a spus directorul sportiv SCM Zalău.

Sute de lumânări aprinse şi flori albe au acoperit strada şi trotuarul şi o carte de condoleanţe a fost deschisă în memoria celor ucişi. Sute de oameni au stat la coadă să aştearnă pe foaie câteva cuvinte de adio.

S-a produs un alt masacru, în Serbia 

Un nou atac armat a cutremurrat joi Serbia, după masacrul de la școala din Belgrad. De această dată, 8 oameni au fost uciși şi 14 răniți grav.

Un tânăr de 21 a tras la întâmplare pe străzile unei localități de lângă Capitală. Atacatorul a fost prins vineri dimineață, după o operațiune în forță, cu sute de polițiști.

Tragedia s-a petrecut cu o oră înainte de miezul nopții, în comuna Mladenovac, aflată la circa 50 de kilometri de Belgrad.

Atacatorul, înarmat cu o pușcă automată și un pistol, a oprit mașina, s-a dat jos, și a început să tragă într-un grup de persoane adunate în jurul unui foc de tabără. Nu s-a oprit până când n-au fost doborâți toți cei de-acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net