Imagini incredibile cu palatul lui Vladimir Putin, pe Google Maps. Ar costa peste un miliard de euro

#Război Ucraina-Rusia

Vladimir Putin este incredibil de bogat, dar averea şi proprietăţile sale nu sunt făcute publice. Un palat pe care l-ar deţine liderul de la Kremlin este vizibil de pe Google Maps, iar imaginile sunt fascinante.

Vladimir Putin ar avea un mega-palat, la Marea Neagră foto: AFP
Vladimir Putin ar avea un mega-palat, la Marea Neagră foto: AFP

Vladimir Putin ar avea un palat imens, în apropiere de Gelendzhik, o staţiune de la Marea Neagră, din ţinutul Krasnodar. Proprietatea a fost prezentată într-un documentar realizat de fundaţia lui Alexei Navalnîi, opozantul lui Putin, care este acum închis.

Preşedintele rus a negat că luxoasa locuinţă ar fi a lui, iar oficialii de la Moscova au spus, de-a lungul timpului, că apariţine mai multor afacerişti ruşi, notează mirror.co.uk.

Acum, cei care vor să vadă palatul, se pot juca pe aplicaţia Google Maps, care arată locuinţa de sus, dar e foarte clar că este vorba despre o adevărată forţăreaţă. Palatul ar fi costat peste 1.2 miliarde de euro şi este construit pe o proprietate de 74 de hectare. În plus, este interzis să se zboare pe deasupra clădiri.

Cum arată palatul lui Putin

Casa principală ar avea 17.700 de metri pătraţi, iar pe proprietate ar exista o sera, o biserică, un amfiteatru, o casă de oaspeţi cu 11 dormitoare, o benzinărie, dar şi un tunel special care duce în munţi, printre altele. 

Palatul mai are o piscină, spa, saune, bucătării separate pentru carne, legume, patiserie şi peşte, un teatru, un cinematograf, un casino, o pivniţă cu vin şi peste 12 dormitoare. Dormitorul principal are 260 de metri pătraţi. Proprietatea, care ar data din timpul primului mandat de preşedinte al lui Putin, a fost proiectată de arhitectul Italian Lanfranco Cirillo, care a mai ridicat case pentru elitele ruse.

După ce Alexei Navalnîi a fost otrăvit şi apoi trimis la închisoare, în 2020, aliaţii opozantului lui Putin au publicat imagini cu palatul luxos şi l-au numit “cea mai mare mită din istorie”.

Aici puteţi urmări documentarul lui Alexei Navalnîi

Cine susţine Kremlinul că ar fi adevăratul proprietar

Însă, după ce documentarul despre palat a ajuns în presă, miliardarul rus Arkday Rotenberg a declarat că proprietatea îi aparţine şi este construită pentru a fi transformată în hotel.

Vladimir Putin a declarat că documentarul echipei lui Navalnîi e plictisitor şi că “nimic de acolo nu este trecut sub numele meu sau al vreunei rude apropiate şi nici nu va fi vreodată”

. Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net