Imagini incredibile! Un câine, filmat la volanul unei mașini care depășise viteza legală

Polițiștii din orașul Senica, aflat în Slovacia, care monitorizau traficul rutier, zilele trecute, au avut parte de un șoc imens.

Câinele stătea în brațele șoferului /  foto: Polícia SR - Trnavský kraj Facebook
Câinele stătea în brațele șoferului / foto: Polícia SR - Trnavský kraj Facebook

La volanul unei mașini care depășise limita legală din zonă se afla la volan un ...câine. Întâmplarea a avut loc la finalul săptămânii trecute, în satul Šterusy.

Camera radar folosită de polițiștii din Slovacia a surprins animalul așezat în fața șoferului, într-o Skoda, în timp ce mașina se deplasa cu 61 km/oră într-o zonă de 50 km/oră.

Ce a spus șoferul când a fost oprit de polițiști

Polițiștii au oprit imediat mașina, la volanul căruia se afla, de fapt, un tânăr de 31 de ani. El a povestit că patrupedul i-a sărit deodată în brațe și atunci a fost surprins de radar.

Dar, teoria lui nu are absolut nicio noimă. Filmarea polițiștilor nu a înregistrat vreo mișcare bruscă în mașină. Poliția slovacă a postat și pe Facebook imaginile surprinse de camerele radar, iar în imagini se vede câinele aflat în dreptul scaunului șoferului.

Pentru „gluma” lui, șoferul a fost amendat. Transportul unui animal trebuie să se facă doar folosind sisteme de protecție, deoarece acesta poate pune în pericol viața șoferului și a celorlanți ocupanți ai mașinii.

Compania aeriană care te lasă să zbori cu câinele în brațe

O companie britanică numită K9 Jets a introdus un serviciu de zbor exclusivist, pentru clienții bogătași, care își doresc să călătorească alături de prietenii lor necuvântători, pe ruta Dubai-Londra.

Pentru 9.400 de euro (atenție!...doar dus), clienții au voie să stea cu cățeii în brațe, într-un mediu de lux, și să bea șampanie în timp ce călătoresc de la aeroportul internațional Al Maktoum din Dubai, la Farnborough, cu un avion Gulfstream IV-SP, potrivit The Guardian.

„K9 Jets consideră că animalele de companie merită să călătorească în confort și cu stil alături de stăpânii lor”, a anunțat compania, pe rețelele sociale. Inițiativa a fost pusă la zid de ecologiștii care fac parte din grupul Extinction Rebellion, care spun că acest serviciu este inutil și că oamenii bogați nu realizează cât de mult rău fac avioanele private schimbărilor climatice.

„Nu există dovadă mai clară decât aceasta că persoanele foarte bogate sunt în stare să iubească animalele precum un membru al familiei, ceea ce într-un fel îmi dă speranță. Cu toate acestea, sunt stupefiat că nu își dau seama că modul lor de viață distruge lumea încunjorătoare. Sper că se vor trezi în curând la realitate”, a afirmat Todd Smith, purtător de cuvânt al Extinction Rebellion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net