Incident bizar! O femeie a dus un bărbat mort în bancă și a încercat să îl convingă să ia un împrumut. VIDEO

O femeie a fost arestată după ce a dus într-o bancă un bărbat mort într-un scaun cu rotile și a încercat să-l convingă să semneze un împrumut pe numele ei, transmite Metro. 

Femeia a încercat să împrumute contravaloarea a 2000 de lire sterline / foto: Pixabay
Femeia a încercat să împrumute contravaloarea a 2000 de lire sterline / foto: Pixabay

Personalul băncii a început să-i filmeze pe cei doi și a sfârșit prin a chema o ambulanță și poliția în timp ce femeia își folosea mâna pentru a ține capul pensionarului decedat în poziție verticală și îi spunea: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi. Nu pot semna pentru tine”.

Paramedicii au confirmat că Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, decedase cu câteva ore mai devreme când au ajuns la sucursala băncii din Bangu, un cartier din zona de vest a orașului Rio de Janeiro.

Femeia este nepoata bărbatului mort și fosta lui îngrijitoare

Erika de Souza Vieira Nunes a declarat poliției, după ce a fost arestată la fața locului, că era nepoata lui, dar și îngrijitoarea lui.

Oficialii au părut să semnaleze că sunt rude și se spune că verifică camerele de supraveghere din interiorul și exteriorul băncii pentru a vedea dacă membrul familiei domnului Braga era singur sau cu presupuși complici, pe fondul suspiciunilor că ar putea avea de-a face cu o fraudă organizată.

Rezultatele autopsiei pentru stabilirea cauzei morții nu au fost încă făcute publice.

Imaginile publicate de presa braziliană o arată pe deținută spunându-i presupusului său unchi să apuce cu putere stiloul, în timp ce i-l pune între degete și îl încurajează să semneze o hârtie pe un birou din fața sa, alături de un act de identitate cu fotografie pe care era trecut numele său.

Înregistrarea video arată cum capul mortului se legăna înainte și înapoi înainte ca ea să îl apuce de gât cu mâna stângă din spate.

Ea l-a îndemnat: „Semnează aici și nu-mi mai da dureri de cap", dar a fost întâmpinată de o tăcere logică din partea bărbatului cu care pretindea că poartă o conversație.

Lucrătorul bancar care asista la scenă a replicat: „Nu cred că acest lucru este legal. Nu arată bine. Este foarte palid”, ceea ce a determinat-o pe Erika să răspundă: „Așa e și el”, înainte de a spune că a murit: "Dacă nu te simți bine, te pot duce la spital. Vrei să te întorci din nou la spital?".

Incidentul suprarealist a avut loc ieri după-amiază.

Poziția oficială a poliției, cu privire la incidentul ciudat din Brazilia

Șeful poliției, Fabio Luiz, a confirmat după arestare că domnul Braga era deja mort când a fost dus cu rotile în bancă.

El a adăugat: „Ancheta continuă pentru a identifica alți membri ai familiei și pentru a afla dacă era în viață când a fost aranjat împrumutul și de când datează acesta”.

Rapoartele locale spun că împrumutul a fost de 17.000 de reali brazilieni, echivalentul a aproximativ 2.500 de lire sterline.

Doi bărbați au fost încarcerați în Irlanda în iulie anul trecut pentru că au încercat să folosească trupul unui mort pentru a înșela un oficiu poștal și a-i cere pensia.

Declan Haughney, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la doi ani, iar Gareth Coakley, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la 18 luni de închisoare.

Incidentul a avut loc în orașul Carlow în ianuarie 2022.

În timpul procesului lor de la Tribunalul Penal de Circumscripție din Carlow au fost prezentate imagini de pe camerele de supraveghere cu ambii bărbați târând corpul fără viață al lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, care avea o pălărie pe cap, de la casa sa la oficiul poștal.

Rapoartele de la acea vreme îl descriau pe Haughney ca fiind un nepot al bărbatului mort, conform Metro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net