Incident oribil. Bebeluș decapitat la naștere chiar de medic, care l-a extras folosind „forță excesivă”

Ultima actualizare:

Un medic din Georgia, SUA, a decapitat un copil în timpul nașterii folosind „forță excesivă”. Teribilul caz a avut loc în Georgia. Deosebit de grav este și faptul că, în timp ce părinții erau în stare de șoc, spitalul a încercat să mușamaliezeze cele petrecute în timpul nașterii, relatează BBC. Vă avertizăm că urmează detalii care ar putea să vă tulbure emoțional.

Bebeluș foto pixabay

Spitalul a ascuns fapta mai multe zile

Copilul a murit pe 9 iulie, însă până pe data de 13 iulie, când s-a aflat, spitalul a făcut eforturi să ascundă oribila faptă.

Un scandal uriaș a izbucnit imediat ce s-a aflat despre tragedie. Se pare că mama solicitase o naștere prin cezariană, însă până la urmă lucrurile s-au derulat altfel și au avut un sfârșit traumatizant pentru părinți bebelușului. Timp de patru zile, personalul din spital care a luat parte la naștere a ascuns cele întâmplate.

Cum s-a petrecut incidentul oribil

Medicii care analizează cazul spun că bebelușul nu ar fi putut să fie născut pe cale naturală din cauza distociei umerilor, aspect ignorat de medicul obstetrician și ginecolog căruia cuplul îi ceruse în mod ferm ca nașterea să se realizeze prin cezariană.

Potrivit avocatului părinților, medicul ginecolog a încercat extragerea bebelușului folosind diferite metode, inclusiv „aplicarea tracțiunii pe capul copilului”.

Avocatul Roderick Edmond, care îi reprezintă și pe părinți și care este și medic, a susținut că doctorul St Julian a aplicat o „forță ridicol de excesivă” asupra copilului.

Dr. St Julian a intrat și, în încercarea de a scoate copilul, a tras atât de tare capul și gâtul copilului și le-a manipulat atât de tare, încât oasele craniului, feței și gâtului copilului au fost rupte."

„Când pântecele a fost deschis, au ieșit picioarele, a ieșit trupul și nu era cap”, a mai spus avocatul.

Părinții au aflat că bebelușul lor este decapitat când se pregăteau de incinerare

Părinții, ambii în vârstă de 21 de ani, au dat detalii tulburătoare în timpul unei conferințe de presă la care au anunțat că l-au dat în judecată atât pe medicul ginecolog cât și pe mai multe asistente de la Spitalul din Riverdale.

Tinerii părinți nu au știut până în moemntul incinerării că bebelușul lor fusese decapitat la naștere, adică la patru zile distanță.

Detaliile privind încercările spitalului de mușamalizare a cauzei morții bebelușului sunt îngrozitoare. Ei au încercat să ascundă incidentul oribil prin învelirea corpului copilului într-o pătură și sprijinirea capului în așa fel încât să dea de bănuit că de fapt capul bebelușului era detașat de corp.

Conducerea spitalului și-a arătat indignarea față de cele petrecute și întreaga compasiune față de părinții greu încercați.

Procesul, care este în derulare acum, judecă neglijența gravă, frauda și provocarea intenționată de suferință emoțională.

Nu a fost făcută publică suma pe care cuplul o solicită drept despăgubiri morale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net