Incredibil! Un membru al „ISIS Beatles” a fost arestat în aeroportul Luton sub acuzații de terorism, venind din Turcia!

Aine Davis, 38 de ani, a fost arestat de ofițerii anti-terorism din cadrul poliției metropolitane la aterizarea în aeroportul Luton, după ce a fost eliberat dintr-un penitenciar din Turcia.

image
Incredibil! Un membru al „ISIS Beatles” a fost arestat

Un cetățean britanic a fost acuzat ca fiind al patrulea membru al unei grupări teroriste cu notorietate, denumită „ISIS Beatles”, porecliți așa de către ostatici, datorită accentului lor britanic. Acesta a fost arestat sub acuzații de terorism odată cu întoarcerea în Regatul Unit al Marii Britanii. Davis a ispășit o pedeapsă de 8 ani în Turcia datorită apartanenței sale la grupul terorist al Statului Islamic.

Citește și: Adepta ISIS de la Arad a fost condamnată la închisoare pentru propagandă teroristă

Liderul grupării a fost decapitatorul Mohammed Enwazi, alias Jihadi John, care a fost ucis într-un atac cu drone asupra sediului ISIS din Siria de la acea vreme, în Raqqa.

Alți doi membrii «ISIS Beatles» au fost capturați

Alți doi cetățeni britanici, anume Alexandra Kotey (38 de ani) și El-shafee el-Sheikh au fost arestați ulterior de către trupele Kurde, susținute de Occident. Ambii au fost reținuți într-o închisoare din nordul Siriei înainte de a fi transportați în Iraq, iar mai apoi în Statele Unite, pentru a fi judecați pentru multiple acuzații de terorism.

Vezi și: Papa Francisc, întâmpinat de sute de oameni la Irbil și Mosul! S-a rugat printre ruinele bisericilor distruse de ISIS

Kotey a pledat vinovat iar acum își ispășește pedeapsa, iar El-shafee, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit vinovat în aprilie

Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat : „Ofițeri ai comandamentului metropolitan anti-terorism au arestat astăzi, miercuri 10 august, un individ la aeroportul Luton. Individul în vârstă de 38 de ani a fost arestat în această seară după ce a ajuns în Marea Britanie, plecând din Turcia. A fost arestat în legătură cu infracțiuni prevăzute în secțiunile 15, 17 și 57 ale actului terorist, 2000 și a fost dus la secția de poliție din sudul Londrei, unde rămâne în continuare în custodia poliției.”

Gruparea „ISIS Beatles” , cu membrii din vestul Londrei, sunt bănuiți că s-au oferit să lupte pentru Statul Islamic în Siria și au ajuns să păzească ostatici occidentali.

Statele Unite susțin că aceștia au ucis 27 de ostatici, decapitându-i pe majoritatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
nava cereale pleaca din berdeansk foto twitter via news.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg