Industria care șochează omenirea. De ce au ajuns femeile să consume placentă

În Statele Unite, o nouă industrie reușește să devină din ce în ce mai populară, printre tinerele mame! Se pare că tot mai multe femei aleg să transforme placenta bebelușilor lor în produse comestibile, cum ar fi jeleuri, sau smoothie-uri! Iar, apoi, consumă aceste produse!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că, în Statele Unite, o nouă industrie reușește să devină din ce în ce mai populară, printre tinerele mame! Se pare că tot mai multe femei aleg să transforme placenta bebelușilor lor în produse comestibile, cum ar fi jeleuri, sau smoothie-uri! Iar, apoi, aceste produse sunt consumate!

Callie Landis este cea care a fondat această industrie, iar laboratorul ei, numit Lancaster Placenta Company, este locul unde placentele sunt deshidratate, iar apoi noile mame vor putea să le consume! Laboratorul se află în statul Pennsylvania, iar placenta este transformată în diverse produse, cum ar fi pastile, tincturi, dar și balsamuri, care sunt comercializate, apoi, mamelor.

Industria bizară care a devenit populară în Statele Unite

Pastile din placentă / captură video: Mommy Made Encapsulation
Pastile din placentă / captură video: Mommy Made Encapsulation

Iar laboratorul lui Callie Landis nu este singura companie de acest gen, care a început să devină din ce în ce mai populară în Statele Unite! O altă astfel de companie, numită Mommy Made Encapsulation, are puncte de lucru în 5 state americane, iar printre clienții acestei companii se numără și unele persoane faimoase! De exemplu, se pare că nume precum Ashlee Simpson, Shay Mitchell, dar și Jenna Dewan au devenit clienți ai acestei companii.

Juliane Corona spune că deja a avut sute de mii de clienți pentru această procedură bizară! „Până în prezent, am făcut 300.000 de încapsulări”, spune aceasta, potrivit sursei citate. Iar popularitatea acestei a crescut considerabil datorită diverșilor influenceri, cât și vedete, care au ales să transforme placenta copiilor lor în produse comestibile!

După cum ne putem imagina, nu există dovezi științifice că acest obicei ar avea vreun avantaj medical. Ba chiar mai mult decât atât, un bebeluș din statul Oregon a fost diagnosticat cu o infecție streptococică, după ce mama sa a consumat capsule cu placentă, deși nu a fost stabilită o legătură directă între îmbolnăvirea celui mic și aceste pastile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net