Ipoteza SUA: Rusia ar putea ataca centre de aprovizionare NATO, inclusiv România!

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Oficialii SUA sunt mai îngrijorați ca niciodată că Vladimir Putin va căuta să se revanșeze, după retragerea umilitoare a trupelor invadatoare din regiunea Harkov, situație ce ar putea escalada într-un atac în afara granițelor Ucrainei, în special în Polonia și România. 

SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK

Oficialii de la Casa Albă, Departamentul de Stat, Pentagon, sunt extrem de îngrijorați de o posibilă răzbunare a lui Vladimir Putin, după retragerea trupelor ruse din regiunea Harkov. Oficiali americani au mai multe ipoteze care susțin că liderul de la Kremlin își dorește mai mult ca oricând escaladarea conflictului, iar una dintre acestea implică și un atac asupra centrelor de aprovizionare din Polonia și România. 

Citește și: El e românul care luptă în armata ucraineană împotriva rușilor: «Mi-au spus că sunt inconștient»

Multe dintre opțiunile pentru care se pregătesc analiștii de la Washington sunt sumbre: bombardamente nediscriminatorii asupra orașelor ucrainene, o campanie de ucidere a liderilor ucraineni de rang înalt sau un atac asupra centrelor de aprovizionare din afara Ucrainei - situate în țări NATO precum Polonia și România - care canalizează cantități extraordinare de arme, muniții și echipamente militare în țară”, titrează New York Times într-un articol despre ezitarea lui Biden de a livra arme mai performante militarilor ucraineni, potrivit Adevarul.ro. 

Nu rata nici: Arma care poate trimite economia Rusiei în Evul Mediu! Strategia care spulberă Federația Rusă!

Citește mai multe pe Adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net