Arma care poate trimite economia Rusiei în Evul Mediu! Strategia care spulberă Federația Rusă!

#Război Ucraina-Rusia

Economia Rusiei continuă să rămână în picioare, în ciuda sancțiunilor dure aplicate de țările Occidentale. Specialiștii susțin că ceea ce a descurajat până acum ofensiva trupelor lui Vladimir Putin este o «armă» ce ține mai degrabă de o anumită strategie militară. 

Rachetele supersonice Kinjal ale Rusiei FOTO Kremlin
Rachetele supersonice Kinjal ale Rusiei FOTO Kremlin

Potrivit lui Marius Ghincea, expert în securitate la Universitatea Johns Hopkins şi la Institutul Universitar European, Rusia continuă să reprezinte o putere economică și militară în ciuda sancțiunilor impuse de Occident.

Citește și: Propaganda rusă, jignire maximă la adresa reginei Elisabeta a II-a! Fake-news-ul inventat de oamenii lui Putin

Aspectul care a contribuit masiv la respingerea ofensivei trupelor invadatoare și la destabilizarea Rusiei a fost aprovizionarea Ucrainei cu echipament militar performant și privarea militarilor ruși de tehnologia de ultima oră. Acest lucru ar afecta multe ramuri industriale din Rusia, cum ar fi domeniul auto. 

Mai vezi și: Mașina lui Putin, ținta unei tentative de asasinat?: «A răsunat o bubuitură puternică»

Am spus de la început că sancțiunile nu vor fi eficace pentru a-l constrânge pe Putin să-și schimbe decizia. Poziția mea a fost atunci criticată și bagatelizată, dar ce vedem luni de zile mai târziu este că ce îl opresc pe Putin sunt livrările de tehnică militară către armata ucraineană, nu sancțiunile impuse Rusiei. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să renunțăm la sancțiuni”, a menționat Marius Ghincea.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub anda calin png
tanara dezbracata in pat jpg
cub monica anghel png
operatiune a mercenarilor wagner in ucraina foto captura video
elevi cursuri
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg