Jill Biden s-a deghizat în însoțitoare de bord, de Ziua Păcălelilor! Prima Doamnă a Americii i-a servit pe pasageri cu înghețată

image
Prima Doamnă a SUA s-a deghizat în însoțitoare de bord de Ziua PăcălelilorFoto: AFP

1 Aprilie este Ziua Internațională a Păcălelilor. Această zi este sărbătorită în toată lumea, fiind prilej de farse și glume haioase. Chiar și Prima Doamnă a Americii, Jill Biden (69 de ani), s-a ținut de șotii joi. Ea le-a făcut o farsă pasagerilor care o însoţeau în timpul unui zbor. Jill Biden s-a deghizat în însoțitoare de bord și le-a servit oamenilor îngheţată pe băţ.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtând o mască neagră şi o insignă cu numele Jasmine. Era, însă, nimeni alta decât Jill Biden. 

Cinci minute mai târziu, „Jasmine” a reapărut în secțiunea destinată presei a avionului, și-a înlăturat peruca dezvăluindu-se  și a strigat: "Ziua Pacalelilor!". Jurnaliștii au recunoscut că au fost „total păcăliți” de Jill Biden.

Păcăleala cu înghețată nu este prima dată când Biden le face o farsă colegilor de călătorie de la bordul avionului în care zboară. Odată s-a -a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat "Bau!" către prima persoană care l-a deschis, potrivit bangkokpost.com.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png